Nu e nici un semn.Azi Dumnezeu se foloseste de Biblie cand doreste sa ne spuna ceva. Daca studiezi Biblia cu atentie, vei putea trage multe foloase. 2Timotei3:16
E un semn ca o sa mori in curand...Asta e, daca n-ai protector mai bun. Apropo, ce seamana faza cu protectorul cu niste desene animate, fiecare cu super-eroul lui...Amuzante rau unele religii.
Corect asa e, bine ai spus-o, eu zbor noaptea ca am protector pe spiderman tu nu crezi ca nu ai credinta pacatosule, o sa arzi in iad in timp ce noi chefuim bine mersy in rai, ce te dtermina sa devi deist?
Pur si simplu nu ma conving teoriile actuale despre aparitia Universului, probabil daca m-as fi nascut peste cateva sute de ani as fi fost ateu 100%. Inca nu putem sti daca Universul a avut sau nu un creator.
Daca iti doresti sa gasesti dovezi clauzibile vei gasi, mai cauta si iti garantez ca vei gasi, Dumnezeu exista, nu teoriile pe care le credeti sau tu esti cu teoria ca ne "tragem" din maimute?
Baiatule, uite asta e inca un motiv pentru care nu cred in doamne doamne. Oamenii ca tine.Nimeni nu a sustinut vreodata ca ne tragem din maimute.
Probabil,pa baiat asa il chema, sau s-a nascut in ziua in care este Sf. Ioan Rusul.
Stai liniștit, a fost un accident. Spune asta la spovedanie și va fi bine.
Sfatul meu însă e să te rogi mai mult la Sfânta Treime și la Preasfânta Născătoare de Dumnezeu. Dar asta nu înseamnă să nu te rogi la ocrotitorul tău. Sper că te-am ajutat.
Scuza-ma ca iti raspund cu o alta intrebare.Tu te rogi la Ioan? E cumva Ioan mijlocitor? Mijloceste el la Dumnezeu pentru oameni? Gasesc in biblie ca trebuie sa ma rog la Ioan? Sti ce inseamna cuvantul sfant? Sti ca toti oamenii care au fost, suntem si care vor fi sunt pacatosi? Cum pot sa ma rog la cineva care la randul lui are nevoie de iertare? Am ajuns la mai multe intrebari.Scuze nu vreau sa sune ironic.
Nu. Dar ar fi cam un mare pacat sa calci pe el. Dar te iarta Dumnezeu. Se mai intampla.