anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci...Fara suparare la adresa fanaticilor, sau altceva, pentru inceput. Stiu ca o sa ma considerati o ciudata, cum sa nu cred in asa ceva, dar am incetat a mai crede in inviere. Stiu ca Iisus a fost, in opiniile multora, o mare divinitate. In opinia mea, Iisus a fost doar un om, ce-i drept, cu puteri tamaduitoare. Dar daca a fost asa, nu inseamna ca a fost cine stie ce, a crezut in Dumnezeu, a fost martir, dar hai sa ne oprim unde se opreste logica. Eu stau si ascult discursurile gretoase ale prostilor de preoti, care castiga o multime de bani de pe urma prostilor care cred in asa ceva. Sa fim seriosi, un popa sa castige mai mult ca un doctor sau profesor? Foarte normal. Lumea sa se duca la manastire in genunchi.De respectat "traditiile" astea penibile si idioate, lumea poate, dar de luptat pentru drepturile omului, pentru a lupta pentru o tara mai buna.NU.Foarte normal. Mai multe biserici, in Romania sunt mii de biserici, si putine spitale.In ce hal a ajuns tara asta...Nu?

33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru puscahoreangaion):

Eeee na rolling on the floor. M-am gandit bine, si povestea asta am auzit-o in clasa intai. Faza cu invierea e o poveste bine ticluita de-a lungul secolelor de catre preoti. Fara suparare, dar as vrea, o data, sa au adevarul despre o zi din viata lui Iisus Hristos. Ca doar a fost om, desi avea puterile alea tamaduitoare.

| puscahoreangaion a răspuns:

Esti cumva TOMA NECREDINCIOSU, daca vrei sa vezi o zi din viata lui IISUS, du-te la film, iar daca nici asta nu te convinge, discuta cu cineva mai expert! bafta!

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Citez: "Daca niste prostii ii modifica sensul inseamna ca asa-i si Dumnezeu?"
?

Întrebări similare