Da, da.O fi vreo explicatie.Dar nu e ceva divin Poate vantul sau altceva. Stiind ca aerul e prea lent sa se dea la o parte din fata unui obiect, asa ca il impinge.Mama ce le am. Ptiu, ptiu, sa nu ma deochi. Exemplu o pompa.Cand umfli o roata la o masina, sau cand cate un asteroid pe pamanat. Poate fi asteroidul cat un autobuz si sa faca stricaciuni pe 100 KM, din cauza vitezei cu care intra in atmosfera + ce mai adauga aerul.Stiind ca vantul e aerul pe orizontala.
Nu era nici urma de vant, de aceia si CEATA care s-a ridicat nu a fost naturala. Daca era vant zburam din prima in hau, era o zi (seara) calda de vara de aceia m-am si bagat in apa Jepilor.
Daca ar fi fost prima experienta, poate, dar am avut nenumarate asa experiente cu Dumnezeu insa netul nu este o zona de relatat intamplari personale. NIMENI nu te poate lipi de doua ori de un perete decat Dumnezeu. Ti-am spus ca este greu de crezut dar asa este cum am spus.
Nu era ceata naturala? Stii ca vantul bate si dispre vale spre culme si invers?
Nu era cazul, nu batea nici un vant si nici ceata nu era, era zi de vara calda si pana la coada nu ceata a fost determinanta ci CEL care a creat-o.
Corect dar nu ceata a fost punctul determinant. Alte lucruri au "hotarat" ca eu sa pot sa-ti relatez acest episod din viata mea.