| Dizzyz a întrebat:

Deci,intotdeauna imi dau seama de pacat si vreau sa-l caut pe dumnezeu insa peste cateva zile ma intorc iar la pacat si nu m-ai fac rugaciuni de cat seara, (tatal nostru).
Asta mi s-a intamplat de o gramada de ori nu le-am tinut socoteala fiindca asta s-a repetat imens de mult!
Intrebarea ebig grinaca ma intorc l-a dumnezeu dupa atatia ani in care mi-am zis ca nu m-ai fac niciun pacat si am facut ma iarta?

Răspuns Câştigător
| RaduMD a răspuns:

Da, Dumnezeu te iartă de orice păcate, cu condiţia unei pocăinţe sincere şi a hotărârii de a nu mai păcătui. Mergi la preotul cel mai apropiat şi spovedeşte-te. Dacă, din slăbiciune, vei mai păcătui, ai să observi că ai să păcătuieşti tot mai rar cu fiecare pocăinţă sinceră şi fiecare spovadă.

6 răspunsuri:
| DeliaDaniela a răspuns:

Matei 6:7 >> cand va rugati sa nu spuneti aceleasi lucrui la nesfarsit >>
Poate ar trebui sa te rogi in conformitate cu necesitatile tale si nu sa repeti mecanic o rugaciune pe care ai invatat-o.
Daca iti pare sincer rau pentru ce ai facut si faci tot posibilul sa nu mai repeti greseala, cu siguranta d-zeu te va ierta.

| Dizzyz explică (pentru DeliaDaniela):

Am facut deja asta, de m-ai multe ori cum am spus in intrebare dar ispita m-a cuprins si am cazut din nou in pacat.

Insa astazi am facut acelasi lucru dar am facut cum nu am facut niciodata.
Cu incredere si cu credinta maxima!

Acum, bineinteles ca voi fii ispitit din nou de diavol si sunt hotarat sa nu ma las prada acestei ispite.
Cum zice si-n biblie:
Rugativa neincetat domnului si diavolul va pleca de la voi!

| DeliaDaniela a răspuns (pentru Dizzyz):

Exact! Ma bucur pentru tine! sper sa nu te mai confrunti cu astfel de probleme si ai incredere ca, asa cum ai zis, daca te rogi neincetat diavolul va pleca de la tine! bafta