| XatomisX a întrebat:

Deci m-am saturat de toti popii care fura bani niste nemernici apoi si romanii astia obsedati de biserica n-am mai vazut asa ceva nu isi traiesc viata pentru ca e pacat sa faca nu stiu ce straight face oameni terminati odata o viata avem trebuie traita cum am putea schimba asta? eu sunt de acord cu Remus Cernea care incarca sa faca dreptate daca ar fi dupa el ar darama toate bisericile si mi se pare corect exista 18300 biserici, 4700 scoli generale, 425 spitale chiar nu mi se pare deloc normal ar trebui sa existe 18300 de spitale straight face

32 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Mda, mai bine faceau 18300 de bordeluri decat biserici.
Macar de un sculament mai scapi, dar pai de spalarea creierului mai greu laughing

| sitărescu a răspuns (pentru Mădă0611):

În primul rând, promit că e ultimul post cu care vă agresez căsuța de notificări la postul acesta, ție și lui slipknot.

Mă lasă rece postarea, mai ales că vine de la un lider politic, Ghaddafi stătea în cort beduin și era multimilionar.

http://stirileprotv.ro/......-cort.html

http://www.libertatea.ro/......27445.html
De exemplu :

Faptul că Băsescu își donează salariul, nu rezolvă criza doar îl îmbibă de populism.

Prefer să-și păstreze salariul și să fie operativ.

Opțiunea vestimentară ține mai mult de alegerea confesională și de tradiția bisericească revelată de Părinții Bisericii.

Nici un cult nu respectă vestimentația lui Hristos.

Îți spun sigur că Hristos nu a predicat în Armani.

Sunt unii pastori protestanți, situați la aceeași scară ierarhică cu Patriarhul în Congregația lor, care au costume la comandă, mai scumpe decât odoarele Patriarhului, doar că nu ele sar în ochi, sunt observabile doar de mintea formată să sesizeze.

Chiar și guruși yoghini au fost prinși că aveau parcuri de Rolls Royce deși, propovăduiesc simplitatea.

În contextul Liturgic, hainele patriarhului mi se par cu noimă, mai ales după ce ți-am explicat semnificația mai sus.

Patriarhul nu a fost surprins în viața particulară cu acele haine.

Orice șef de stat, sau persoană importantă are un aparat protocolar, inclusiv mașini scumpe și blindate.

Mi se pare firesc, mai ales după ce Papa a fost împușcat și avem popi înjunghiați în plină zi în mijlocul bisericii.

Pe mine nu hainele Patriarhului mă deranjează, el trebuie să mențină dreaptă, o ștafetă pe care a primit-o de la ceilalți.

"Se pare ca popii erau hoti de la inceput"

Nu despre asta e vorba, înțelege că la tunderea monahism, Daniel a depus votul sărăciei.

Nu are nimic pe numele lui, nu se poate folosi de nimic în afară de ce-i este prevăzut pentru protocol.

Odoarele Bisericii nu sunt la dispoziția lui, el dă socoteală în Sinod.

Smerenia nu stă doar în haine, dacă gândești așa riști să cazi în capcana celor care se uită doar la aparențe.

Și pe vremea lui Hristos erau unii care se dădeau cu smoală în cap și aveau fețele palide ca să-i vadă lumea pe ei, cât postesc, Hristos însă, a contrazis fățărnicia.

Prefer ca hainele Patriarhului să rămână așa, la vedere, decât, să se fățărnicească.