| AvalohAlyn a întrebat:

Deci pocăiții unii dintre ei cel puțin zic un lucru ce mi-a atras atenția:Că ne putem mântui chiar din viața aceasta doar prin credință în Domnul Iisus Hristos ca Fiu al lui Dumnezeu.
Cum adică te poți mântui doar prin credință? Pot sa mă mântuiesc doar prin credință și chiar din viața aceasta așa cum zic pocăiții dar fără să. ma duc la biserica? Cred in Dumnezeu, mă rog și vreau să încep sa-L cunosc și sa fac voia Lui dar am mari probleme de sănătate de anxietate și depresie și nu pot ajungela biserica, mi-e foarte greu.
Vreau sa incep sa citesc Biblia
Pot să mă mântuiesc doar prin credință așa cum zic pocăiții și din viața aceasta? Îmi doresc foarte mult mântuirea, viața veșnică dar din anumite considerente sunt limitate ca și ce pot face că creștin pentru mântuirea mea din cauza anxietății și depresiei.
Așa este, daca credem toată viața in Iisus Hristos că Fiu al lui Dumnezeu suntem mântuiți prin credință? Evident și să încercăm să facem fapte bune de creștin.
Apostolul Pavel parca zice așa într-un verset :Căci prin credință ați fost mântuiți.
Deci care e adevărul?
Suntem deja mântuiți daca mărturisim pe Domnul Iisus Hristos ca Fiu al lui Dumnezeu toată viața noastră sau de când am descoperit religia/credința?

1 răspuns:
| alfons2390 a răspuns:

E greu sa gasesti un raspuns dar de asta traiesti o viata intreaga. Poate o sa fii printre putinii care chiar il afla.