XxXBlackVampireXxX deci refuzi sa lingi icoane, sa te umilesti in genunchi cerandu-ti iertare si pentru ce nu ai facut? Deci refuzi sa dai bani la biserica sa traiasca cele 18300 de biserici de la noi pe banii tai? Deci refuzi sa te rogi sa te rogi la d-zeu cand esti bolnava si in loc sa faci asta mergi la doctor si farmacie? Deci ai coloana vertebrala si preferi sa traiesti viata fara prejudecati in loc sa fii sclavul Domnului?
Atunci vei trai o viata fericita si nu vei rata oportunitati dar sa stii ca daca mai sunt multi ca noi d-zeu va disparea (tot de oameni a fost inventat) si il vom avea pe constiinta, si ca sa nu-l mai avem pe constiinta ne trebuie cateva sticle de bere si ceva partide de sex. Grea sarcina avem
Sti ce e aceea numita "schizo" in anumite spitale? E cam ceea ce faci tu punind aceasta intrebare.
Cum sa o aduci pe calea cea dreapta pe cea care esti tu insati? E simplu. Nici nu sti ca, punind in gluma aceasta intrebare, tu de fapt ai exprimat o realitate covirsitoare a vietii tale. Orice om se naste "in afara" lui, si nu se regaseste pe sine insusi decit cind se intoarce cu fata catre Dumnezeu si Il gaseste pe Isus Hristos. De aceea uneori vrem sa facem ceva, si iasa cu totul altceva, uneori vrem sa facem lucrurile sa iasa bine, si iasa rau, si nu ne recunoastem in ceea ce facem. Intr-un fel, avem acea "dubla personalitate" pe care tu in gluma o aduci in discutie. Inima ne spune una, mintea vrea alta. Facem unele lucruri, dar nu ne regasim in ele. Ti s-a intimplat si tie, nu? E pentru ca esti departe de cea care esti tu cu adevarat. Cum poti sa te intorci la tine insuti, la calea cea dreapta? Ortodocsii au o rugaciune, rugaciunea inimii, pe care daca o iei in serios, Dumnezeu va sti ce sa faca ca sa te aduca la El, la tine insuti. Nu odata rugaciunea asta a facut minuni, si eu o cred, pentru ca exprima o mare realitate, si te pune in postura corecta ce trebuie sa o ai pentru a-L gasi pe Dumnezeu. Iata rugaciunea: "Doamne Isuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, ai mila de mine, pacatosul!" Invat-o pe de rost, fa-o oriunde in gind sau cu voce tare cind se poate, si vei vedea ca viata ta nu va mai fii aceeasi! Si aceasta pentru ca Dumnezeu exista si te va intoarce la tine insuti, te va intoarce la calea cea dreapta.
P.S. Poate ca vei ride de ce am scris aici, tu ai luat-o in gluma si eu ti-am raspuns in serios.I don't care. Nu imi pasa, pentru ca stiu ca ce am zis, e cit se poate de adevarat.
Nu ai cum sa faci pe cineva sa creada in ceva care este convins(a) ca nu exista.Am dreptate?
Nesuferito!
Pagano!
Esti pe calea cea dreapta, ce rost are sa mergi mai drept de atat?
Genul meu?
http://www.youtube.com/watch?v=yQ67zRFR5qE
Daca ma iau dupa D-zeu in curand nici la W.C nu mai pot merge fara sa-mi fac griji ca voi ajunge intr-un cazan cu smoala unde o sa ma inverte unu cu furca.
Ma bucur ca esti de acord...
P.S: imi dai si mie un id?
Parerea mea este ca tu esti o fata cuminte care nu cred indrazni sa faca ceva rau... si nu cred ca ai fi o fata pagana. nu ai face nimic rau (cand sunt parintii acasa) dar cand nu sunt... scoate jointul
NOname întreabă: