Urzi23 A raspuns cu intelepciune :
sandra cu toata bunavointa dar nu gasesc unde este razboiul, poate am scapat eu ceva.Ai si tu dreptate in felul tau dar trebuiesc ajutati si cei cazuti in ratacire. Scrie clar in Dumnezeiestile Scripturi : Biserica Mintuitorului nici portile iadului nu o vor putea birui.Din cite mai tin minte un Sf Parinte al Ortodoxiei indica portile iadului :gura spurcata a paginilor si ateilor,,,,,,, Am stat si eu de multe ori si am gindit fac oare bine? Din pacate am ajuns la concluzia ca am cheltuit in zadar timpul dat mie de Mintuitor.
Apoi :
Se mai scoala cite o adormita :
ramona30 a răspuns:
Pai in fiecare zi primesc injuraturi, jigniri, amenintari cu moarte de la crestini (gen Mitch), doar pentru ca sustin ca nu exista zeul lor iubit. Fara sa se intrebe ce studii am, ce IQ am, doar pentru ca nu CRED. Consider ca nu se poate termina aceasta disputa pentru ca credinciosii o duc intr-o maniera agresiva si injurioasa.
Urzi23 in dialog :
Am ris cu lacrimi ce or avea in comun studiile si iq cu bunul simt si respectul.
Apoi :
Se mai scoala alta adormita :
XxXBlackVampireXxX a răspuns:
Cand ema va devenii atee si eu voi vedea un cal cu aripi care zboara in timp ce pe spatele lui canta la flaut un porc cu patru capete.
Urzi23 in dialog :
Apreciez interesul tau. Totusi nu trebuie sa fi suparata,,,Pina acum nu ai spus nimic concret,Mai adu argumente,,,, Mai analizam,,,, Poate reusim sa tragem si noi o concluzie,,,
Cu respect...
Iar Urzi23 a incheiat cu maiestuozitatea-i caracteristica :
Cele doua merita incadrate direct la Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac "
Nici scopul meu nu e acesta.dar nu vad alta solutie de a comunica.Nu stiu de ce apar la prieteni.Nu am cerut asa ceva nimanui de pe acest site.Sa zicem ca am standarde foarte inalte despre notiunea de mai sus. Poti sa ma stergi. Daca nu voi putea sa aflu ce ma framanta de la tine, va randui Ziditorul altfel.
Expresia"Frate pe frate sa zideasca" iti zice ceva? Ca celorlalti, bat pariu ca le suna a fratricid...Desi cred ca te inseli in ceea ce priveste ultima afirmatie, nu ma grabesc de felul meu.Ramane valabil oricand.Cred cu tarie ca avem un..."Ceva" comun Care te va sfatui ce sa faci.
Cand ema va devenii atee si eu voi vedea un cal cu aripi care zboara in timp ce pe spatele lui canta la flaut un porc cu patru capete.
Pai in fiecare zi primesc injuraturi, jigniri, amenintari cu moarte de la crestini (gen Mitch), doar pentru ca sustin ca nu exista zeul lor iubit. Fara sa se intrebe ce studii am, ce IQ am, doar pentru ca nu CRED. Consider ca nu se poate termina aceasta disputa pentru ca credinciosii o duc intr-o maniera agresiva si injurioasa.
Te înţeleg. Din păcate, această răfuială nu se va termina decât dacă se vor plictisi ăştia.
Şi sunt de-axord: fiecare crede în ce vrea. Basta!
Eu nu am nimic cu ei dar cand se pun intrebari de genu::>>fetitaCUPiscoturile intreaba:
Dumnezeu l-a creat pe om sau Omul la creat pe dumnezeu?
Eu sunt de parere ca dumnezeu este cea mai mare inventie a omului.
Sunt curioasa daca te duci pe o insula intr-un ocean si intalnesti un trib care nu a parasit insula respectiva si nu a intrat in contact cu nicio alta civilizatie ce-ti va relata despre credinta lui!::>>>
chiar daca el nu e crestin, nu crede in dumnezeu vine si se leaga de cei care cred
De fapt religia propovaduieste toleranta, intelegerea, concordia, acceptarea tuturor. Indiferent ca sint sau nu credinciosi si daca sint credinciosi, indiferent de religia lor. Dar tocmai asta este lucrul pe care nu-l inteleg multi dintre cei care se lauda ca sint credinciosi. Si de aici incep si disputele. Iar disputele nu se duc intre oameni credinciosi, ci intre oameni jsonici care in realitate sint dornici de razboieli si au gasit in religie un instrument convenabil sa-si motiveze actiunile. Asa se explica atacurile sinucigase ale teroristilor (care dau vina pe religie pentru crimele pe care le comit), sau disputele de pe site-ul asta dintre atei si cei care vor sa le bage pe git "credinta" lor.
Urzi23 A raspuns cu intelepciune :
Tu esti ateul ideal vara faci pluta din lemn si iarna o pui pe foc
Tu trebuie sa fi incadrat direct la "Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac "