MaDoaren1DeTotCeEsteInJurulMeu ai luat lectii de limba romana de la raymusic? Se vede.
Te crezi destept? Te inseli amarnic.
Daca tot te bagi in seama ca zevzecul, uite si sursa:
http://www.ziare.com/......ile-559191
De ce trebuie' sa-mi strici seara? eu sunt nascut pe 21oct! nu-i coincidenta sau cum? cred ca sunt sortit pieirii, o sa-mi scobesc un sicriu dintr-un arbore de cafea sau capsun.
Si sa stii ca y.o nu-s chiar asa sceptic, de fiecare data pe 15 ne dau salariile si cred ca-i coincidenta! vezi?
Mare greseala ca te si plateste cineva. Cred ca e vreo ruda care te-a abuzat in copilarie si se simte obligat.
Multumesc pentru indiciile tale cu privire la copilaria ta! Daca iti citeste cineva raspunsurile, se observa clar cum inerci sa iti pui propriile esecuri langa useri pe care nu-i cunosti deloc, exact ca un sociopat care incearca sa atribuie insusiri unor persoane dupa calitati egale cu ale lui.O analiza benefica tie s-ar face la un psihiatru si nu la biserica unde se vede ca ti-au spalat creierul.Cand jignesti pe cineva in virtual e bine sa te rezumi la ceea ce cunosti despre acea persoana, altfel risti sa cazi de fraier pentru ca acele jigniri izvorasc din propria ta experienta.Calitatile nu le determina virtualul...dar ma indoiesc sa fii si rational, asa ca nu mai continui.Iti poti face o cruce si te poti calma crestineste, sau ti-ai facut cont ca sa faci de ras crestinii, tu neavand nicio treaba cu vreo religie macar?
Mie imi place Karina! in Islam, folclorul arab, chiar si in crestinism(da nu vor recunoaste) se spune ca fiecare mantuitor, Isus, Mohamed, papa etc a avut propria Karina.Un fel de parte negativa de care te desparti cu greu sau niciodata.Era adesea asemuita gresit cu Lilith, Karina fiind propriul tau demon si unic printre ceilalti.Se gaseste sub acelasi nume la fiecare persoana si e rar intalnita femei(probabil din misoginismul islamic i se trage). Daca mai ai carti sau link-uri, incearca sa le postezi, eu am avut o experienta ciudata cu o incantatie demonica dupa care am castigat la lotto.Culmea e ca sunt ateu, am facut-o si s-a intamplat! eu cred ca e coincidenta.
Coincidentele nu exista.
Incantatie? Zio prin pm
COINCIDÉNȚĂ ~e f. 1) Caracter coincident; concordanță; congruență. ~a figurilor. 2) Eveniment care se produce întâmplător împreună cu altul; concurs de circumstanțe. Prin ~. ~ curioasă. [G.-D. coincidenței; Sil. co-in-] /
Cand nu cunosc adevaratele cauze, oamenii cred in coincidente.
Uite o "coincidenta" celebra:
21, o zi nefasta pentru Regele Ludovic al XVI-lea
Atunci cand Regele Ludovic al XVI-lea era copil, a fost avertizat de astrologi sa aiba grija pe data de 21 a fiecarei luni.
Ludovic era atat de speriat de aceasta predictie incat nu discuta niciodata afaceri in aceasta zi. Din nefericire, lucrurile nu au depins numai de el.
La 21 iunie 1791, in urma Revolutiei Franceze, Regele Ludovic al XVI-lea si sotia sa au fost arestati la Varennes, in timp ce incercau sa fuga din tara.
La 21 septembrie 1791, monarhia a fost abolita in Franta, care s-a proclamat republica. In final, la 21 ianuarie 1793, Regele Ludovic al XVI-lea a fost executat prin ghilotina.
Dupa mintea ta nu ar trebui sa folosim Google?
Iti dai seama cat esti de ignorant si absurd?
Bineinteles ca nu.
Iti trebuie putin creier pentru asa ceva.
In religie, mitologie, ocultism si folclor, un demon ( sau daemon, daimon ) este o personalitate supernaturala deseori prezentata ca un spirit.
In majoritatea religiilor ( in special in cea crestina ), un demon este considera un "spirit necurat/melefic" care are puterea de a poseda.
Greaca antica prezinta cuvantul "daimon" – demon ca fiind o reprezentare pentru "spirit" sau "putere divina", asemanator cu latinul "genius". Unele dictionare prezinta etimologia cuvantului grec ca fiind derivatia a verbului "daiesthai" – "a divide, distribui". Pentru a face deosebirea dintre conceptul grec si interpretarea mai actuala a crestinismului, aceasta formula este utilizata ca si "daemon" sau "daimon" in locul "demon".
Termenul oferit de cultura greaca nu prezinta in mod special o conotatie a raului. Dimpotriva, literar semnificatia oferita este de "spirit-bun". Dar termenul a fost inversat si conotatia de rau a fost atribuita in traducerea din biblia ebraica. Conceptia medievala si neo-medievala a demonului deriva din antichitatea latina ( romanii ). Conceptia greco-romana asupra demonilor a fost preluata de cultura crestina, dar de retinut faptul caci aceasta referinta era doar la o forta spirituala, dar nu o forta rea.
Presupusa existenta a demonilor este un concept important pentru multe religii moderne si chiar si pentru ocultismul traditional. In unele culturi din prezent, demonii apar atribuiti diverselor superstitii, de multe ori datorita puterilor de a poseda creaturile vii. Traditiile ocultismului contemporan ( cel mai probabil influentat si de lucrarile lui Aleister Crowley ), un demon, cum ar fi Choronzon, "Demonul Abisului", reprezinta de fapt o metafora pentru unele procese psihologice.
Arhetipuri psihologice
Psihologul Wilhelm Wundt remarca faptul ca "in decursul activitatilor atribuite miturilor despre demoni, rautatea/rea intentia predomina, astfel cei mai cunoscuti sunt demonii rai".
Sigmund Freud dezvolta aceasta idee si pretinde caci acest concept al demonilor deriva din importanta existentei unei relatii dintre viata si moarte.
M. Scott Peck, un psihiatru american a publicat doua carti despre acest subiect: "People of the Lie: The Hope For Healing Human Evil" si "Glimpses of the Devil: A Psychiatrist’s Personal Accounts of Possession, Exorcism, and Redemption."
Http://punctyochana.blogspot.com/......torii.html
[Fenomene Starnii vinerea intre orele 22:00-24:00]
Enomene strani e un ****, iar eu vroiam ovestile fiecarui demon sau ma rog a mai multora nu cea despre ei la modul general
Nu iti voi spune despre demoni, dar iti voi spune despre sfarsitul lor: vor fi chinuiti vesnic!
Vezi cum iti place sa te bagi asa aiurea?
Pai nu-mi pasa pentru ca stiu ca nu exista dar mai bine citesc asa ceva decat sa citesc povesti clasice romanesti + ca m-ar interesa mai mult mitologi
Mars!
Chinuiţi de către cine?
Da, demonule. Doreste-ti in continuare. Puteai folosi google sau chiar un abecedar.
Smart answer Oare conteaza un raspuns in plus la numarul' ala?
kaynmaincallme întreabă: