Daca tu demonstrezi ca ai minte si o vad o pipai o cintaresc o evaluez dupa simturile mele Imediat te rezolv cu sufletul fara nici cel mai amarit citat din Biblie
Esti istorie.
Cand iti depasesti limitele gandirii tale inguste sa mai dai raspuns.
@AFraymusic19 a răspuns (pentru Domnul Maidanezul):
Poftim ce scrii acolo?
@Domnul Maidanez -->AF@raymusic19
Cind auzi de scoala si carte o dai cotita ca nu mai deosebesti literele, cind auzi de metin ciulesti urechile ca iepurele.Ma tu stii macar sa bati un cui? Poti folosi niste instrumente simple ca lingura, furculita, cutitul fara sa te tai sau te duce bunica de capastru si acum si esti hranit cu lingurita.Mai porti pempersi?
Raymusic19 a răspuns (pentru Maidanezul):
Hai fata in fata sa vazi ce port fricosule
Domnul Maidanez--->AF@raymusic19
Inteligenta ta sta in tricoul de firma si in incaltari
punct
Ma catel patriot isi aduc aminte de ceva ROMANIA = cea mai saraca tara din ue tara cu cei mai multi tigani tara unde salarul e de 100 de euro isi aduc aminte ca toata ue ne face tiganii si hoti si imputii mai esti patriot?
@AFiEmonel explică (pentru Domnul Maidanezul)
Esti istorie.
Cand iti depasesti limitele gandirii tale inguste sa mai dai raspuns.
@Domnul Maidanez Raspunde AF @iEmonel
Istoria a fost scrisa acum 60 de ani cind au dat carti gratuite si din 47% analfabeti totali au eradicat analfabetismul.Tot atunci se apuca cu ce bruma de stiinta aveam si cu consilieri sovietici si pun de Hidrocentrala de la Bicaz care si dupa 60 de ani tot pe locul 2 in Europa este.Deci aceia nu erau AF ca tine ca stiau sa faca Hidrocentrale. Prin 49 faceau tractoare iar acum voi intrati in istorie ca nu stiti in liceu o trei simpla, niste bieti analfabeti functionali,
punct
E o expresine nene. Tot zici tu de analfabeti functionali, dar nu iti dai seama ca faci parte dintre ei.
Nebunul in nebunia lui ii face pe altii nebuni. Asta faci si tu.
Sentimentele nu inseamna suflet, nici gandirea nu inseamna suflet, astea sunt tot felul de reactii in corp, e multa medicina si psihologie...nu are legatura cu sufletul, sunt chestii studiate.
In caz ca pierzi 21 de grame cand mori inseamna ca sufletul are masa deci nu mai e suflet, ca sufletul nu-i material ca sa fie greu.
Mai, mie mi-ar placea sa fie suflet, ar fi mai interesant, nu zic ca nu-i, as avea motive sa cred ca nu exista, dar nu imi place ideea asa ca sunt inca neutra din punctul asta de vedere.
NU
doar niste oameni de stiinta (papa nu e om de stiinta)
totusi nu crede nimic din ce zic si cauta si tu pe net despre experiment
Da ma pot.cand iti moare cineva,sau te paraseste iubita,sau te tradeaza un prieten, sai itu f.te unul prietena, suferi nu? te doare.ce te doare ma? in c.r de toare astea sau nici in c.r nu te doare? nu am auzit ma sa se arnce nici un prost de pe bloc ca-l doare mahaua sau mana sau capul.da ca eu parasit curva s-au aruncat multi.de ce ma? ce-i durea asa tare de era insuportabil? spune ma care nu crezi in suflet? si nu vrei citate biblice? fiindca daca spui ca sufletul doare, inseamna ca crezi in el si-tu dau m--ie toti ateii de pacilea.te-arunca din gasca, si ramai ca prostul singur.ce faci? te doare sufletul si te urci pe bloc? nu te sfatuiesc.fiindca bunul Dumnezeu ne-a dat uitarea ca sa nu suferim nencetat, si sa nu putem suporta.fiindca sufletul ranit doare tare.
Alea sunt sentimente. "Ma doare sufletul" e doar o expresie la fel cum sunt si cele legate de inima.
Si fix 21 de grame are sufletul vezi asta ma enerveaza cata exacitate pe niste povesti sf
Si atunci creierul ce este?! Ce rol are el?! Sufletul se vrea a fi o entitate independenta de corpul material, creierul este o componenta a corpului uman. Eu nu am demonstrat existenta sufletului, pentru ca acesta nu exista.
''Toate acele procese complexe care au loc in creierul nostru alcatuiesc sufletul''
Procesele din creier si modul in care functioneaza nu alcatuiesc vreun suflet, si cu atat mai putin acea entitate despre care vorbesc crestinii.
''Asa si pe un om poti sa zici ca e 'cald' dar nu referitor la temperatura ci sufleteste''
Tu de temperatura corporala ai auzit?! Ca eu de temperatura unei entitati non-materiale n-am auzit.
Aerul nu il vezi, dar aerul are greutate, are masa moleculara, poate fi umed, uscat sau lichid in unele cazuri asa ca s-ar putea sa-l vezi...
Care e acel grup de oameni de stiinta?! Si cum asa?! Da' ce oamenii cu boli terminale sunt soareci de laborator?! Plus de asta de unde stiau oamenii de stiinta cand o sa moara pacientul?! In fine, un astfel de experiment este imposibil, nimeni nu cantareste oameni cu boli in faze terminale, aflati pe patul de spital si apoi dupa ce mor, 50 de grame inainte sa moara poate le-a varsat omul, sau poate a fost cantarit imbracat iar apoi fara haine (ceea ce nu se intampla nicaieri).
Dar daca tot veni vorba despre oamenii de stiinta si de moarte:
''Medici din mai multe universităţi si spitale de prestigiu din toata lumea susţin că au identificat cauzele aşa numitelor „experienţe din pragul morţii" şi se declară convinşi că nu este vorba de experienţe metafizice si de dovezi ale unei lumi de dincolo ci, mai degrabă, de o reacţie involuntara a creierului inainte de a-si opri toate functiile.
Studiile efectuate asupra mai multor pacienţi aflaţi in fază terminală au demonstrat prezenţa unei activităţi electrice de amploare la nivelul creierului în momentele premergătoare morţii, acesta fiind şi motivul pentru care cei care îşi revin vorbesc de prezenţa unor lumini puternice, a senzaţiei de părăsire a propriului trup şi de întâlniri cu persoane decedate.''
Uite ce articol am gasit:
http://blog.mymed.ro/? p=2636
Acel medic in 1907 a facut acele masuratori despre care spui tu, dar se pare ca tu ei de bun tot ce-ti convine, fara sa citesti si alte pareri despre un anumit ''studiu'' Vezi ca la finalul articolului iti este explicat ce se inampla cu corpul uman dupa ce moare iar cel mai important lucru scris acolo este acesta: ''studiul nu a respectat niciun standard științific''
A cantari niste oameni inainte si dupa ce mor si a face o observatie pe seama acestor masuratori nu se numeste stiinta.
AvalohAlyn întreabă: