Eu sunt unul din multi oameni care nu cred in Dumnezeu, sa-ti spun si de ce. Nu am motiv, argument sa cred in ceva in ce nu am vazut nici eu, nici alt om pe pamant. 99% din oamenii de stiinta sunt atei, de ce? evident, oamenii au explorat cerul, au ajuns atat de departe incat iti vine greu sa-ti imaginezi. Probabil profesoara ti-a mai spus sa nu-ti faci chip cioplit si sa te inchini altui dumnezeu, oare!? icoana ce este? Biserica in ziua de azi a ajuns sa ia mai multi bani decat statul, desi in biblie se scrie ca slujitorii domnului nu ar trebuia sa se foloseasca de cele necuvenite, din contra ei sa dea din propria ograda, iar noi platin 50 lei sfintenia casei . Patriarhia a ajuns sa aiba agentie de turism hmm.deja sunt bisnitari, spovedanie online, ba mai mult, direct de pe iphone. mi se par niste aberatii.Intr-un fel e bine ca unii oameni cred in ceva, au credinta, cu asta se hranesc si de asta le e frica. Eu unul raman la ale mele ca daca stau acum sa ma rog tot nu primesc nimic.
Nu sunt basme. Nu crezi este treaba ta. Si nu imi pierd timpul sa iti explic pentru ca tu oricum vei ramane ateu. Mai are rost? Si am multa cunoastere si nu incepe cu jignirile ca eu nu te-am jignit.
Uite, imi place acest raspuns. Daca ai fi raspuns asa de la inceput am fi evitat acea mica cearta. Dar asta spune Biblia. Sa iti fie frica. Nu am scos acest enunt din capul meu. Intreaba pe oricine.
Nu am vrut sa te jignesc dar termenul asta de satanista e un termen de groaza nu stiu cum sa ma exprim
Multe adevaruri spui, si de multe ori am incercat eu sa formulez textul asta ca sa nu par un idiot, pentru ca e 12 noaptea si eu sunt mort de oboseala.
Esti preot cumva? Stii foarte multe, si eu prea putine, si m-ai surprins cu ce ai zis mai sus. Mai sus de tot, primul coment pe care l-ai dat.
Oare de ce acesti oameni pot crede in Lucifer(draq) ca eu in afar de injuraturi nu stiu sa-i adresez altceva. Daca e atat de atot puternic, de ce fuge atunci cand aude numele Domnului, sau cand ne inchinam?
Dece dispare atunci cand spunem o rugaciune, si de ce ne poseda?
Dece are atatia care il venereaza, daca face atatea lucruri rele, si doar pentru ca o data au fost ajutati, li s-au implinit dorintele lor egoiste, de putere si de ale prostii, acum cred in el si nu in Dumnezeu?
Astea sunt niste intrebari ale unui copil putin mai mare, dar nu foarte, din creierul lui, care asteapta sa fie umplut cu mai multe informatii. Poti sa mai adaugi si tu cateva? pentru ca mi-a placut cum ai vb mai sus.
Dar maine, sau daca poti sa raspunzi acum e ok, faci cum, vrei, eu iti raspund maine, Noapte buna.
T-i se pare. Ti-am spus ca satanistii rebeli au distrus imaginea adevaratilor satanisti. Mai informeaza-te si singur.
El nu fuge. Putem crede in El deoarece stim adevarul de care vad ca voi nu v-ati da seama. Si injurandu-L nu va veni niciodata la tine sa te ajute, sa te sprijine si sa te sustina.Nu va poseda si nu dispare pentru ca nu vine la voi.Nu a facut nici un lucru rau.Alesii au aruncat peste El minciuni timp de secole.
Daca te referi la Biblie cred ca acel raspuns lung care vad ca va e lene sa il cititi a lui Lycanthroph va va raspunde tuturor la toate intrebarile.
Un grup mic de atei si satanisti pe acest site sunt... nu stiu cum sa zic, miezul siteului.
Fara voi portia zilnica de ras si de dezamagire in societate nu ar fi completa.
Tu desigur te afli pacolo. Ai reusit un mare salt in topul meu.
Irelevant cum o fi sa analizam micile tale raspunsuri.
Crezi in Satan?
Prin satanismul tau spiritual crezi ca satan este o zeitate care merita sa fie venerata.
Interesant cu ipocrizia ta permita ca Lucifer/Satan/Diavolul/Babau sa existe dar Dumnezeu nu.
Nu cred in nici unul din acesti zei.
Dar, existenta unui zeu nu poate fi dovedita niciodata. Cel putin nu in dovezi clare si palpabile.
Nu stiu ce ochi ai deschis tu. Esti genul de persoana care accepta doar informatia care ii satisface nevoie.
Si nu nu am citit bibilia si nici biblia satanica sau ce poezii cititi voi acolo.
Una la mana crestinismul e mai vechi decat voi cu mii de ani buni.
Satanismul a fost creat undeva prin 1960 - 1980. Satanismul oficial ma refer.
Ca in erele mediavele tot ce tine de satanism in momentul actual, atunci erau considerate vrajitorii si magie neagra.
Va certati aiurea pe 2 teme care nu isi au rostul.
Cat despre intrebarea ta. Imi dau seama ca ai ochii larg deschisi daca singurul crestin capabil de a explica existenta unui Dumnezeu este un profesor de religie care nu e platit indeajuns sa va suporte pe voi generatia cu par pe ochi.
Adevaratul adevar despre fiecare religie trebuie cautat.
E greu de observat ca totul este interconectat.
E greu de observat ca totul nu este ce pare a fi.
E greu de observat ca totul poate fi mai simplu cand vrei.
Dar daca nu observi mai bine taci.
Nu zic ca eu sunt marele intelept. Dar cand ma uit la voi, parca parca imi cresc sperantele.
Lung raspunsul dar explicit multumim ca ai scris atata, tot nu inteleg de ce satanisti aia nu se numesc ateii daca nu cred in zeitati si inca ceva de ce trebuie sa urmam niste porunci aia nu-i sclavie? ateismul este libertatea totala cea ce fiecare om ar fi bine sa aiba libertate nu sa urmeze reguli impuse de ceva, desigur ca nu vreau sa spun sa fac prosti pentru asta ai invatat la scoala, parintii educatia primita ma refer libertatea de a gandi de fi septic, libertatea de a nu urma dogme, religii de ce sa respect niste porunci ca alea 11? nu am creier sa gandesc chiar asa limitati mintal sunt uni de au nevoie de porunci? o inclinatie spre rau ai find satanist nu fi ipocrit chiar ca simbol tot satana ramane rau
Baiatu' chestia e in felul urmator Pavel (apostolul Pavel) a spus intr-o carte Biblica nu-mi aduc aminte care exact ca o anumita biserica din un anumit oras dupa ce ascultau predicile sa zic asa mergeau acasa si cercetau in Bibile si faceau bine deci "Asculta cerceteaza si fii sigur in ceea ce crezi" Pace apropo o sa revin cu un raspuns corect dupa ce o sa gasesc
Un ateu nu crede in nimic. Nu trebuie sa urmeze nimic. Cum ai spus tu aveti libertate totala. Daca mai ai intrebari in care nu jignesti nici o religie ID-ul meu e :nadia_cool_35. Este valabil si pentru cei care au intrebari sunt rabdatoare si pot sa explic si sa va raspund la toate intrebarile sau sa apreciez sau.sa nu apreciez parerile si opiniile voastre. Nu vreau cearta. Vorbim ca oamenii civilizati. De asemenea ii puteti pune intrebari si lui Lycanthroph, ID : kid.soul1994.
Se pare ca de la o intrebare simpla... Unde v-am cerut o parere s-a ajuns la a ne certa...stiti ceva nu mai am de gand sa va raspund la nici o intrebare daca aveti chef de cearta. Am postat ID-urile unde ma puteti contacta pe mine si pe Lycanthroph unde daca vreti sa ne certam, ne certam.
Fiecare dintre noi cand ne nastem ajungem in difere locuri, bune sau rele.In timpul cresterii ajungem sa-L cunoastem pe Dumnezeu, extrem de putini ajungem sa-l cunoastem pentru prima data intr-o biserica sau intr-o carte asa cum este Biblia.Toti auzim de El de la diferite persoane...atunci cand suntem mici.Ei bine treaba asta nu se petrece intr-o secunda.ora sau zi ci in timp pentru ca nu o sa vina nimeni la tine sa-ti spuna ca exista Dumnezeu si sa-ti explice totul despre El si tu ziua urmatoare sa crezi tot ba chiar sa incepi sa faci tot astfel incat sa nu ai pacate,NU! Fiecare dintre noi l-am gasit pe Dumnezeu in timp dar exact asa cum am vrut noi sa-L gasim. Unii Il vedem ca pe o persoana care sta pe nori cu un binoclu de la fortele speciale din S.U.A. si face cu degetu dupa ce ne vede ca facem o boacana, altii il vedem ca pe o forma de existenta care ne inconjoara si care ne-a creat si ne iubeste dorind acelasi lucru, iar altii il vedem pe Dumnezeu ca cele mai mici particule din care este formata materia... Dumnezeu fiind totul.Fiecare ne-am conceput propria idee despre cine este El.
Afland cine este El am mai aflat si cine sunt "prietenii" Lui,iar lucrurile astea,(imi cer scuze ca o spun),ne-au bagat pe toti in ****! Toti il cunoastem si pe Lucifer ca fiind un demon,o aratare,o fiinta urata,pai atunci,ce este el? O fiinta? Are carne si oase? Da unde sta,unde mananca? Merge si el la mall si are iPhone? Sunt ingerii din cer pe facebook? Si de ce stau in cer? De ce nu s-au dus pe o alta planeta unde internetu' i gratis si nu trebuie sa-ti mananci viata printre idioti corputi ca in Romania?
Eu zic ca era mai bine pe vremea lui Zalmoxis,(pe vremea stramosilor nostri pletosi si ne dati cu deodorante contrafacute),ca nu existau toate lucrurile astea.
E bine totusi si sa credem in ceva ca asa isi mai vad idiotii de faptele lor si nu fac orice tampenie,crezand ca-i "bate" Dumnezeu.
Omule eu nu sunt preot si cand vorbesc ceva vorbesc cu scop nu sa ma bag in treaba, iti multumesc ca imi admiri felul de a gandii!
Ce sa mai adaug, chestia cu fugitu' si alea alea au aparut iarasi din zvonuri.Papa Ioan spunea ca este printre noi si a confirmat faptul ca la Vatican sunt primite mii de rapoarte de posesii demonice.Iti recomand filmul "The Rite" in regia lui Mikael Håfström,si sa stii ca are cateva picaturi de adevar, nu e foarte SF.
Si acum daca este sa intru de partea preacredinciosilor as spune ca este prea slab sa stea in fata lui Dumnezeu si pana la urma va muri, pe veci.
Nu ti-am spus eu ca nu are rost sa cauti raspunsuri la intrebarile astea pe site-uri pentru ca toate duc la aceiasi tampenie? Uite si tampenia ca apare...
Nu vreau sa ma laud sau sa spun ca sunt nu stiu ce medium cu super calitati dar aproape tot timpul am "ghicit" rezultatul lucrurilor.
Acum ai inteles norodul prin parerea lui, tu ca "judecator" prin vastele cuvinte ce concluzie ai tras? Pe langa faptul ca ai ajuns la prima mea parere, la care n-am niciun fel de dubii ca nai ajuns si asta o sti foarte bine si pe langa tine toti cei care cunosc omul dupa limba lui.
Eu as zice sa o lasi balta si se mergi pe alta unda pentru ca unele intrebari au raspunsuri complicate care sincer...mai musca uneori.
Ateul observa normal ca nu crede din moment ce totul se schimba mereu, sa cred ca ipodul meu e cel mai bun maine apare mai bun mai pot crede chestia aia? nu, asa e si stinta mereu noua, noi observam dovezile si tragem concluzi logice si rationale fara basme
App depreotul care face bani spunand minciuni. versul asta li se potrivesc tuturor preotilor
Traieste din minciuni, banii sunt foarte buni
Aduna 10 fraieri si prefa-te ca le faci minuni
Aaa, am uitat sa specific!
Ocultismul este de fapt stiinta si alchimie.
Se stie ca cu ajutorul alchimiei poti transforma apa in vin si pietrele in aur.
Uitati aici:
http://fiveblueapples.wordpress.com/......e-energie/
Si desigur sa nu uitam ca:
egiptean - 3000 BC. - HORUS - nascut la 25 decembrie dintr-o fecioara, o stea din est anunta nasterea lui, adorat de 3 regi, invatator la 12 ani, botezat la 30, avand 12 discipoli, savarsea miracole, cunoscut ca mielul lui Dumnezeu, Lumina, a fost crucificat, mort pentru 3 zile si apoi a inviat
grec - 1200 BC - ATTIS - nascut la 25 decembrie, crucificat, mort pentru 3 zile, apoi a inviat
grec - 500 BC - DIONYSUS - nascut din fecioara, nacut la 25 dec, savarsea miracole, i se spunea regele regilor, alfa si omega, a fost "rastignit"
indian - 900 BC - KRISHNA - s-a nascut din fecioara, o stea din est anunta, savarsea miracole, a inviat
persan - 1200 BC - MITHRA - s-a nascut din fecioara la 25 dec, avea 12 discipoli, savarsea miracole, mort pentru 3 zile ca apoi sa reinvie
Toate astea sunt scrie si din pacate, ascunse.
As dori sa ii ofer lui Lycanthroph un calduros Multumesc! pentru sprijin . Cine e curios citeste ce a scris.Cine nu, ramaneti cu carticica voastra.
Stii care ii faza interesanta aici? Un preot (Monsignor Georges Henri Joseph Édouard Lemaître) a venit prima data cu ideea Big Bangului.
D-zeu este bun dar pentru asta si tu trebuie sal rogi sa-ti ierte pcatele.ar trebui sa mai cauti si pentru asta poti citit biblia ca sa afli mai multe
Imi poti explica logica ta? Contesti acum religia, dar afirmi ca ai credinta in Lucifer.Pai de unde ai aflat tu de Lucifer? Nu prea se leaga ceea ce spui tu, in fine.
Da, unii au ajuns. Da, a luat mult mai mult decat statul mai ales in trecut. Nu am spus ca m-am rugat, ma rog sau ma voi ruga pentru bogatii. Nu am spus nimic de bogatii. S-au imbolnavit crede-ma, iar tatal meu a murit cu 4 ani inainte ca eu sa devin ceea ce sunt acum. Timp de 6 ani ma tot rugam sa nu ii pierd niciodata si sa fie sanatosi. Ei bine...a fost in zadar.Si ca sa nu fi confuz, da, ma rugam lui Dumnezeu. Cei care sunt acum sinistrati in judetele din sud estul tarii se roaga...T-i se pare ca se topeste zapada stand in genunchi si rugandu-te? Mie nu m-i se pare. Dar fiecare cu parerea si credinta lui. Nu ma bag.
Dezastrele s-au creat (vorbesc acum despre trecut, nu am dat nici un comentariu in care sa fi dat vina pe crestini la timpul prezent) din cauza aparitiei crestinismului. Cum am spus mai sus : animalele si oamenii au fost omorati fara motiv. De exemplu : vulpile negre(doar pentru ca erau negre) erau considerate "diabolice". De ce? Din cauza unei amarate de culori?! Si oamenii care nu erau evrei, in trecut, erau omorati pe capete. Un numar uluitor de oameni si-au pierdut vietile.Citeste Talmudul Sfant al Evreilor si vei vedea ce credeau ei despre non-evrei.
Si Lucifer nu ma va chinui, El isi iubeste adeptii si ii protejeaza.