| DarknessAngel a întrebat:

Demult imi pun intrebarea aceasta si vreau sa aflu si parerile voastre : Mereu la religie profesoara ne-a spus sa credem si sa nu cautam sa aflam altceva. Ceea ce demonstreaza faptul ca, crestinii ascund adevarul. Ei bine eu am cautat.Si am gasit.
O a doua intrebare ar fi : Tot profesoara ne-a spus sa avem frica de Dumnezeu? De ce sa ai frica de El daca toti spun ca este atotbun si atotstiutor? Nu are sens.
Astept raspunsuri inteligente, nu stupide fara sa ganditi inainte sa postati raspunsul.

Răspuns Câştigător
| RedTrancer a răspuns:

Eu sunt unul din multi oameni care nu cred in Dumnezeu, sa-ti spun si de ce. Nu am motiv, argument sa cred in ceva in ce nu am vazut nici eu, nici alt om pe pamant. 99% din oamenii de stiinta sunt atei, de ce? evident, oamenii au explorat cerul, au ajuns atat de departe incat iti vine greu sa-ti imaginezi. Probabil profesoara ti-a mai spus sa nu-ti faci chip cioplit si sa te inchini altui dumnezeu, oare!? icoana ce este? Biserica in ziua de azi a ajuns sa ia mai multi bani decat statul, desi in biblie se scrie ca slujitorii domnului nu ar trebuia sa se foloseasca de cele necuvenite, din contra ei sa dea din propria ograda, iar noi platin 50 lei sfintenia casei oh go on. Patriarhia a ajuns sa aiba agentie de turism hmm.deja sunt bisnitari, spovedanie online, ba mai mult, direct de pe iphone. mi se par niste aberatii.Intr-un fel e bine ca unii oameni cred in ceva, au credinta, cu asta se hranesc si de asta le e frica. Eu unul raman la ale mele ca daca stau acum sa ma rog tot nu primesc nimic.oh go on

95 răspunsuri:
| Aylin302 a răspuns:

UITE un site care te va ajuta de rog citeste tot!
http://www.everystudent.ro/a/exista.html

Răspuns utilizator avertizat
| Alikke a răspuns (pentru lolosaurus):

Aha, haide. big grin
Tu pe stanga eu pe dreapta.
Nu cred ca or sa simta ceva. O.O
Tu ce crezi?