| banmole5 a întrebat:

Depresia e o stare in care omul nu mai intelege rostul vietii. Insa Isus a vorbit cum sa iasa omul din depresie fara sa ia antidepresive. Isus a vorbit despre prima porunca "sa iubesti pe Dumnezeu cu toata mintea, inima si trupul tau". Voi cum faceti?

42 răspunsuri:
| halogen001 a răspuns (pentru banmole5):

Dumnezeu daca exista, daca era bun si atotputernic facea omul bun, destept, corect, drept, il elimina pe Satan si totul era perfect.
Se vede deci ca Dumnezeu nu exista decat ca personaj imaginar de poveste absurda. Un Dumnezeu puternic si bun care a facut tot ce exista nu facea omul prost, pacatos, naiv, credul si nestiutor. Nu-l mai facea nici pe Satan si daca Satan nu era bun il elimina, deci povestea e absurda si fantezista.

| banmole5 explică (pentru halogen001):

Biden a zis ca armata afgana trebuia sa rezolve talibanii si nu armata SUA. Dumnezeu a creat pe om ca sa-si dea singur seama omul in ce mocirla s-a bagat si sa se intoarca la Dumnezeu. Cei cativa care se intorc la Dumnezeu si se caiesc Dumnezeu va face o noua civilizatie umana care va instaura paradisul in Imparatia lui Dumnezeu care va anihila toate guvernele umane din prezent sau din acest sistem. Dumnezeu nu intra cu cizmele in viata omului. Satan incearca sa imite adica nu intra in casa omului decat daca i se deschide usa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru banmole5):

Dar cine face voia Lui Dumnezeu rămâne în veac.

| banmole5 explică (pentru anonim_4396):

Abel chiar daca e mort traieste. Oamenii rebeli chiar daca traiesc sunt ca morti.

| banmole5 explică (pentru Mayhem666):

Partidele parlamentare se bat care are dreptate si lumea nu mai stie ce sa mai creada dar cum lumea nu e unita ci condusa pica tot partidele cu bogatanii si saracimea e condusa DAR adevarul nu e la partide ci la Dumnezeu. Asa e si pe TPU.

| banmole5 explică (pentru Mayhem666):

Nu am fost niciodata la vot si nu voi merge niciodata sa votez niste atei bogati care doar vorbesc de un dumnezeu, niste ipocriti. Dumnezeu ii va distruge la Armaghedonul prezis in Biblie toate paridele si guvernele umane din lume.

| Cretinul112 a răspuns:

Tu taci ma

| Cretinul112 a răspuns (pentru halogen001):

Omul care ti zice ca stie adevarul absolut e un mincinos.

| banmole5 explică (pentru Cretinul112):

Cine spune ca nu exista adevar absolut e un mincinos.

| Mayhem666 a răspuns (pentru banmole5):

Nu stiu cum de la intrebarea ta despre depresie, si la raspunsul meu tot despre depresie ai sarit la un raspuns despre politica, politicieni, voturi si partide politice.
Ti-am spus, nu ai logica. Dai raspunsuri random cand nu sti sa aduci un contraargument.

| Cretinul112 a răspuns (pentru banmole5):

Am zis ca nimeni nu stie tot, geniule

| h379m3973423 a răspuns:

Citesc 1Petru 1...