Soimos/Dorugar/MaoMau are chiar o conexiune net si posteaza cu drag, chiar pe TPU.
>"EDDIE MORTUL" din Alba Iulia, B dul ---- nr. 71, bl. A16;
>"MORTUS CADAVERICUS" din Piteşti, B dul ----, bl. B32;
>"MORTUL" din Oneşti Bacău, Bd. ---- nr. 1, bl. 1;
Numele de Gaylord sună fabulos acum.
>"BLACK ALIEN" din Brăila - Calea ---- nr. 13, bloc 13. â
Imma black nigga wi' dem bitchiz o' ma' starship
I smoke crack and I aint know what rhymin' wi' starship
Deci bleax si =))
Ce retardati, ce specimene bolnave, cu atat mai bolnave cu cat nu exista acel nene cu cornite, dublu bolnavi psihic.
Ai zis la inceput ca e satanism modern, daca te-ai fi uitat pe net, http://ro.wikipedia.org/wiki/Satanism ai fi vazut ca, cica, acest tip de satanism se vrea a fi ceva pozitiv, face cu crestinismul acelasi lucru pe care crestinismul il face cu satanismul.
Parerea mea despre cei care adera la religia asta e ca au ceva piulite lipsa. Adica e ok sa fii ateu, pe puterile tale (cauti raspunsuri logice), sau agnostic, sau budist (dar asta e filosofie doar), insa cand esti indoctrinat de mic, asa cum suntem toti, cand nu cauti raspunsuri ci doar din teribilism sau suparare alegi tabara opusa, desi in subconstient ai ideea ca e rau/negativ, e altceva. Mi-e greu sa cred ca ei chiar cred ce scrie acolo pe wiki.
Si referitor la link, pentru crestini, orice nepupator de moaste si rochii de popa e satanist.
Unde e dumnezeu cand nevinovati cad victime liberului arbitru al altora?
Din moment ce de mic esti invatat ca bun = dumnezeu, rau = diavol/satan, in subconstient asta iti ramane, nu-i poti inversa, asa ca daca vrei o religie in care sa fii propriul tau zeu, numeste-o altfel, doar ideea de satanism/adept al acestei religii o sa trezeasca dorinta de rau, de interzis, imoral.
Nu sunt satanisti cei de la Goodbye To Gravity eu am observat ca pareau normali cat se poate de normali nu ca altii care rup colo animale si arunca cu sange in public nu ei si-au desfasurat normal concertul de pe data de 30 octombrie si nu 31 octombrie ca nu sarbatoreau Halloween-ul ci al doilea album din cariera Mantras Of War stiti voi ceva despre Halloween da stiti prost ori nu va fi informati cum trebuie si intelegi altceva nu urma de fapt dupa acest concert un after party cu tematica Halloween asa da dar atunci nu sarbatoreau Halloween-ul nu atunci dupa cum am precizat ei isi desfasurau al doilea album din cariera Mantras Of War si chiar nu conteaza pentru mine ca erau rockeri sau metalisti ce o fi fost ei de fapt conteaza ca au murit niste oameni nevinovati care nu meritau sa moara dar cand se intampla se intampla nu ai ce ii face asta este dar se putea evita daca erau controalele bine controlate de cei de la ISU dar ei nu vor sa recunoasca ca au fost acolo si i-au ajutat in vreun fel