La sacrificat pe fiul sau ca orisicine crede(inclusiv tu), sa nu piara ci sa aiba viata vesnica.
Te iubeste, tu il iubesti?
El tia demonstrat asta...tu?
Auzisem eu ceva, ca sunt pline penitenciarele si trebuie sa elibereze unii detinuti, dar nu stiam ca si cu sanatoriile e aceeasi problema
Ai dovezi cum că mă-ta există (la naștere, că doar despre asta vorbești), pe când despre Dumnezeo`...
Ce prostie in ***, cica 2 bebelusi inainte de nastere vorbeau, pai cum poate sa vorbeasca 2 bebelusi inainte de nastere? E personificare deci, right? Bun, atunci inseamna ca si ce ai scris mai jos legat de Dumnezeu e personificare.
Asa exista si 2700 de zeii si alba ca zapada si zana maseluta, asta sunt argumente de copii de gradinita nu de om rational, in mod rational copii nici nu au habar ca exista da sa vorbeasca si bebelusul sar intreba dar oxigenul, mancarea de unde at vedea ca vine de undeva ar trimite o nava si ar iesi din masa afara simplu nu vad cei asa greu
Auzi hai sa iti spun o intrebare:
Ce a facut zana maseluta pentru tine?
Ca sa crezi in ea si sa ii slujesti?
Si sa faci voia sa?
Nimic, si nici celelalte religi si culte si alte bazaconi, nu au facut nimic, pe cand Dumnezeu:
Atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, incat a dat pe singurul sau fiu, ca ORISICINE crede in el sa nu piara ci sa fie mantuit.
Si cu asta, cade restul religiei, cand de fapt "Dumnezeu este Dragostea"
nu religie, inceteaza sa mai amesteci pe Dumnezeu, sau mai bine zis pe Cineva pe care nu cunosti in ceva ce nu are legatura cu acel Cineva.
Sau mai bine zis: Nu poti sa vezi padurea de copaci.
Vrei Dovezi?
Asta vrei, si nu vei primi,
Asa cum farisei i-au cerut lui Isus Hristos, semn ca sa creada ca EL este Isus Hristos, asa ceri tu dovezi ca sa ce sa crezi?
Nu ai cum fratele meu, din moment ce el s-a ridicat la cer.
Nu e logic, iau logic, cerceteaza si crede, asa reiese din biblie.
Chiar vrei sa te invat eu?
Realizezi ca exemplul dat de tine contine niste erori grave nu? Cea mai evidenta fiind "discutia" celor 2. Incearca sa gasesti celelalte erori existente in acest argument. Nu cred ca ai inteles prea bine care-i faza cu ateismul si nu stiu daca o sa realizezi de ce acest argument pro dumnezeu este eronat.
Întrebareamea este: Suferi de als haimmer?
Ai mai postat asta o dată. Au mai postat şi alţii. Ai rămai în pană de idei?
Ai probleme?
Da. Ţi-am zis să chemi întăriri.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: