As elimina conceptul de religie. Ar rezolva o proportie covarsitoare dintre probleme omenirii.
Ce rahat de atitudine. Pai de ce mai pui întrebarea sub forma "dacă ar fi după voi" și pe urma îmi votezi răspunsul cu nefolositor? Aia e părerea mea, fix asta m ai întrebat. Care e părerea mea. Cum poți sa evaluezi eronat o opinie?
Cei mai fanatici religioși, islamiști, au cele mai mari probleme... Isis, conflicte, lipsa respectării drepturilor omului, maltratarea femeii.
Cele mai sărace tari din Europa, cele ortodoxe, una din religiile stricte
Mai e nevoie sa aduc în discuție inchiziția, cruciadele și alte ca.caturi produse de religie?
Mai e nevoie sa explic cu popii au ținut mereu lumea în urma pentru a putea controla masele.
E nevoie sa spun cum e religia cea mai puternica arma de manipulare
E nevoie sa îți spun că tarile cele mai puțin religioase au cel mai ridicat nivel de trai?
Toate probleme de mai sus nu ar exista dacă nu ar exista religia...
Diavolul se ascunde in spatele televizorului in spatele calculatorului sau in spatele smartphoneului sau poate se ascunde chiar in televizor in calculator sau in smartphone ar putea spune unii.
Nu as schimba nimic. Fiecare isi alege drumul sau si suporta consecintele.
Nu te lasa biruit de rau ci biruieste raul prin bine. Oamenii nu-L vor intelege pe Dumnezeu pana nu vor intelege DRAGOSTEA pentru ca Dumnezeu e DRAGOSTE.
Daca ar fi dupa mine, as face in asa fel incat sa nu se mai fure in institutii publice sau sa se obtina profituri din religii, poate asa nu ar fi nici un numar atat de mare de muritori de foame... Daca ar fi dupa mine
Derkes întreabă: