| Jardelin a întrebat:

Din capitolul, „Experimente pentru lumea în care vor trăi copii şi nepoţii noştri", astăzi episodul:

"Să vedem cum distrugem familia prin sex fără limite!"

http://totb.ro/viata-intr-o-comuna-sexuala-din-anii-70/

P.S. - Gregorian Bivolaru, de care mulţi sunteţi pe bună dreptate oripilaţi, a fost un plagiator ieftin al experimentelor care s-au făcut în Occident cu mult înainte de nebunia controlată MISA...

Cît de importantă este astăzi familia în societea românească? Indiferent de opţiunile dumneavoastre spirituale intime, credeţi totuşi în valorile familiei?

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jardeline? oamenii innebunesc spunand ca se desteapta. spermatozoizii unuia care facea sex normal cu un barbat mergeau in sir, spre capatul misiunii lor.deodata primul se opreste si striga; staaaaati.traaaadaaareee.la stanga-m-pre-jur.am nimerit in c.r.deasemeni trei femei discutau despre sex si contraceptie; una zice; ma doare-n c.r sotul meu e ginecolog,daca raman,imi face el chiuretaj.a doua zice; si pe mine ma doare-n c,r sotul meu e farmacist, imi face rost de pilule.a treia zice; si pe mine ma doare-n c, r, da sotul meu zice ca sa ma obisnuiesc. pune astea in balanta cu valorile spirituale, intime si cu valorile familiei si vezi ce iese?

| costis a răspuns:

Trecerea de la viata tribala la viata in familii a fost o evolutie. Intoarcerea la sexualitatea fara oprelisti este o involutie a societatii catre primitivism, si chiar mai in urma la viata animalica doar pentru placeri.
Insa omul, prin inzestrarea sa, este si fiinta spirituala.

| godge a răspuns:

Familia are diferite roluri sociale si biologice.Valorile familiei sunt imporatante ele putand fi amenintate de diferite concepte, chiar si religioase Ex:In traditia crestina si islamica femeia nu alege cu cine se casatoreste lucru care duce la distrugerea unei valori a familie adica fericirea reciproca a partenerilor.Aceste concepte sunt periculoase daca sunt acceptate de majoritate deci lucruri ca casatoria gay nu afecteaza la scara mare familiasi nici nu a afectat-o vreodata Ex:Grecia antica, Roma antica, etc.

| Wøodenpints a răspuns:

Meh, cui îi pasă de lumea în care vor trăi copiii, nepoții, strănepoții..etc? Eu nu vreau copii, si chiar dacă aș vrea, doar nu o să se aștepte ca să le fac eu o lume mai bună în care ei doar să-și plimbe hoitul nefăcând nimic.
Da, dacă vrei să ai urmasi retardați și leneși, le asiguri totul din timp caș nu fie ei nevoiți să se descurce.

Iar ideea de familie mi se pare o aberație. Prea mulți oameni au înrădăcinată chestia asta în cap, că trebuie să-și facă o familie. Pentru mine ar fi un chin, să știu că am o nevastă și niște plozi care-mi mănâncă libertatea și banii.

| doctorandus a răspuns (pentru costis):

Impunerea casatoriei monogame reprezinta victoria paganismului asupra Legii lui Dumnezeu din Biblie. Biblia sustine poligamia.

| costis a răspuns (pentru doctorandus):

Chiar si in Vechiul Testament, sunt prezentate destule familii : Zaharia-Elisabeta, Ioachim-Ana, Iosif-Maria.
Si mai sunt si familii detestate de crestini: Ahab-Isabela, Irod-Irodiada.
Cat despre perioda crestina, acolo te las pe tine sa dai exemple de poligamie; eu nu stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Wøodenpints):

Auzi, hai lasa astea pe site, vezi ca plange copilul si eu n-am timp acum, du-te sa-l linistesti.

| Wøodenpints a răspuns (pentru anonim_4396):

Morfină pisi.

| doctorandus a răspuns (pentru costis):

Biblia sustine poligamia prin exemple si precept (legislatie).

Martin Luther: Ego sane fateor, me non posse prohibere, si quis plures velit uxores ducere, nec repugnat sacris literis.

| RAY a răspuns:

Solomon cate neveste a avut una? biblia nu spune sa ai o singura femeie, iar pentru barbat mai trebuie sa schimba si el femeia, familia da cred in ea desigur dar cand esti matur pentru asa ceva nu copii, pentru noi aventurile sunt foarte bune asa acumuleaza experiente

anonim_4396

Nu-mi spune mie pisi, pictatule.

| Jardelin explică:

Tuturor astora care sinteti fani ai poligamiei le recomand sa-si ia nevestele, prietenele, surorile si mamele si sa-si faca o comuna numai a lor undeva in Romania in care sexul sa fie FREE, adica oricind si cu oricine.

Oare cum ar fi sa te duci sa-ti iei piine de la magazinul din colt si sa vezi dupa un boschet trei tipi cum o fac sandwich pe maica-ta cu DP iar al trei-lea... (nu mai zic, dar se intelege)?

| Jardelin explică (pentru anonim_4396):

Auzi, cam din aceeasi gama cu ce-ai zis tu, cica o gospodina o suna pe o vecina de la blocul alaturat,

- Alo, Doamna Berbecaru?
- Da.
- Nu va suparati, sotul meu este cumva la dumneavoastra?
- Nu, ce sa caute la mine?
- Pai ne-am certat si a plecat izbind usa zicind ca se duce la curve!

Acuma draga Baubau referitor ca intrebarea ta din final, ce sa zic, daca punem in balanta valorile spirituale si familiale cu cordeala care se face in draci in Romania s-ar putea sa nu ne placa ce vedem! Din pacate acest haos moral are ca rezultat o crestere amenintatoare a BTS, a ratei divorturilor, a scaderii natalitatii si diminuare a demnitatii umane. Se simte nevoia unui lider spiritual autentic si foarte puternic care sa repuna pe fundatii morale solide evolutia acestei societati.

De ce pisi?

anonim_4396

Vrei sa spun la lume ce-ai facut la 3 dimineata?

Încă încerc să mă conving singur că a fost un act de caritate.