| timoteidoi a întrebat:

Din ce cauza crestini mint oamenii ca ii asteapta "viata vesnica" si vor fi nemuritori ca doar Dumnezeu i-a alungat pe primii oameni din Rai ca nu cumva sa manance din pomul NEMURIRII si sa devina nemuritori?
Oare cine minte?
Minte Dumnezeu sau mint crestinii?
Oare voi nu vedeti ca religia crestina pute a minciuna si a promisiuni mincinoase?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceste promisiuni facute de religia crestina reprezinta de fapt o metoda de manipulare a societatii! Adica daca ii zici unui prost: "Ma hai sa fi crestin ca vei fi in rai barosan de barosan si jmeker de jmeker" Ala normal ca in necunostinta lui se va duce la crestini!
Populatia este mai usor de influentat decat am crede!
O alta metoda pe langa metoda promsiunii ar fi metoda fricii care le impune oamenilor sa fie crestini! Cum anume? Crestinul incearca sa te sperie spunand: " Ma daca nu esti crestin, nu esti cu Dumnezeu! Si vei fi chinuit si torturat vesnic si vei arde in focurile infernului".
Crestinii au multe metode de manipulare dar depinde de noi sa nu ne lasam manipulati si sa luam deciziile cu mintea noastra si cum credem noi de cuviinta!

50 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns:

Ne mintim cu totii cand zicem ca exista d-zeu.

Răspuns utilizator avertizat
| sublime89 a răspuns (pentru timoteidoi):

Eu unul nu-i stiu.

| Dragosdoar a răspuns:

Din cate stiu eu Eva a mancat din pom pentru ca a vrut sa devina ca Dumnezeu nu ca sa devina nemuritoare. Informeazate mai bine.

| Mercorea_Petrica_1995 a răspuns:

E vorba de pomul cunoasteri binelui si raului.
Motivul izgoniri din Rai fiind simpla:
diavolul ispitindu-i pe Adam si Eva sa manance din pom, astfel ei au incalcat cuvantul lui DUMNEZEU.
Iar Dumnezeu cu iubirea SA fata de oameni Si-a trimis unicul FIU spre jertfa pentru a ne Mantui.

| Kalla a răspuns (pentru timoteidoi):

Citeste Biblia! Iisus i-a scos pe Adam si Eva din Iad.I-a salvat pentru ca a promis ca v-a salva cat mai multe suflete din Iad.Deci daca vrei sa spui ceva despre Biblie citeste-o intai.

Sunt doar oameni, ca noi toti.

| Kalla a răspuns (pentru timoteidoi):

Daca o citesti in timp ce stai pe TPU normal ca nu o intelegi.Era iad pentru ca Dumnezeu l-a creat cand lucifer a razvratit.Cred ca stii daca ai studia-to. Dupa ce adam si eva au mancat din marul acela au fost trimisi de catre Dumnezeu pe pamant.Au devenit muritori si cand au murit au ajuns in iad din cauza pacatelor.Cand Iisus a venit pe pamant acum 2000 de ani (scrie in Biblie) a deschis usile iadului si a scos-o pe eva si pe adam.

Nu, n-am vrut.

| AnghelB a răspuns:

Mai mincinos ca tine nu-i nimeni.

Nu, nu cred.

| Cristocentric a răspuns:

Nu crestini mint ci cei care sunt "crestini" doar cu numele. Sa sti crestini adevarati nu mint.

| Mercorea_Petrica_1995 a răspuns:

Daca voi nu credeti in nimic, atunci de unde credeti c-ati primit viata? ....de la o scama?

| Mercorea_Petrica_1995 a răspuns (pentru timoteidoi):

Exista un singur DUMNEZEU intreit in persoane big grinUMNEZEU TATAL, DUMNEZEU FIUL SI DUMNEZEU SF. DUH

| Mercorea_Petrica_1995 a răspuns (pentru timoteidoi):

Si parinti parintilor vostri de au primit viata? Nu cumva de la Bunul Dumnezeu?