Deci moartea "umana" e diferita de... restul tipurilor (?)?
Vrei sa continuam? Daca stii sigur ca ai sanse mari sa iesi bine din problema asta, ok. Daca nu, putem concluziona amandoi ca e ilogica afirmatia si ca nu are rost sa continuam
No' bine amu' ca" "cand a creat dumniezau omu' lo' facut ca pe el, dumniezau, si deci, prin deductia mea logica folosindu-ma de o invatatura ilogica, concluzionez ca dumniezaii nu au o moarte "normala"[asta daca or avea]
ma rog, voiam doar sa fiu la subiect cu intrebarea; sau vroiai mai bine sa nu raspund deloc?[dat fiind ca si eu cred ca nu are rost sa continuam]
"cum au putut cei 2 sa manance orice fara sa ucida acel ceva?" - Te referi la plante?
"Te referi la plante""... pai nu? Cica leii, tigrii si rechinii pe atunci aveau un alt set de dinti si un alt gen de stomac. Si ei mancau plante nu?
Chiar si planta, cand o mananci moare. O oaie spre exemplu are sanse ca atunci cand paste fericita sa scoata planta cu tot cu radacina.
Adam si Eva nu au pacatuit prin faptul ca au "ucis" mancand acel fruct. Ei au pacatuit deoarece Dumnezeu le-a interzis sa manance fructul, iar ei au incalcat legamantul.
N-ai inteles postarea. Mai incearca. Citeste cu ATENTIE.
Nici nu am afirmat asa ceva. Nu esti capabil sa intelegi ce citesti?
Intrebarea ta nici nu are sens.
"cum au putut cei 2 sa manance orice fara sa ucida acel ceva?"
Nu inteleg de ce ai postat intrebarea daca tot iti e lene sa o explici cum trebuie.
Irelevant.