Ce întrebare complicată.
Nici nu ştiu dacă să râd sau să plâng.
Aceste sentimente vin de la diavol, vin din cauza păcatului nicidecum de la Dumnezeu!
Mai documentează-te şi apoi aruncă cu noroi.
Pana la urma tu nu crezi in Dumnezeu sau nu il suporti? Ca cine te vede scriind traieste cu impresia ca esti foarte constient de existenta Lui. Bine, pe langa saracia spirituala cu care alegi sa te lauzi.
Nu te inteleg de ce incerci sa il discreditezi ata de mult pe Dumnezeu? ai ata ura in tine sau furie?
"ai ata ura in tine sau furie? " Formularea este gresita, astea sunt lucrurile din care sunt creat. Acum revenind la intrebare:
Sentimentele pe care noi le avem am inteles ca sunt chiar sentimentele Lui Dumnezeu (cel putin asta sustine un crestin pe TPU), daca e asa, asta inseamna ca si Dumnezeu are sentimente precum ura?
Normal. Ai citit vechiul testament sa vezi cati oameni condamna la moarte si cati oameni mor doar pentru ca el are "toane"? Pentru roxaa15: tot nu mi-ai raspuns intrebarea aceea cu Iisus si cu cel condamnat la moarte pe viata. Oricum eu nu cred ca il discrediteaza din rautate. Il discrediteaza deoarece vrea sa deschida ochii celor ca tine.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: