"Ai dovada ştiinţifică?" Da. Adeneul nostru 99% asemanator cu al cimpanzeilor.
" De când raţiunea plasează omul în rândul dobitoacelor nu e o contradicţie? "
Ratiune nu plasează omul în rândul dobitoacelor, ratiunea riduca omul din randul lor? Din ce spui tu se intelege ca si dobitoacele sunt rationale si asta este fals.
Cand spun animal ma refer la totalitatea animalelor.(Mamifer, pasare, reptila, toate la un loc.)
Dacă omul a evoluat din cimpanzeu de ce mai există cimpanzeul pe Pământ dacă zici că a atins vârful evoluţiei în om?
De ce cimpanzeul nu vorbeşte?
Si delfinul are ADN apropiat cu omul asta înseamnă că omul a evoluat din delfin?
Mai nou băgăm totul la grămadă mai înainte ai zis că raţiunea îl ridică?
Te rog să mă ierţi dacă te-am supărat.
Concluzia cred că ar fi Liberul Arbitru de a crede în teoria evoluţiei sau în Dumnezeu.
Iti dau un ultim raspuns in care o sa strang tot ce ai spus tu ca sa vezi cat de gresit e.
1"Moartea, ce logică are moartea dacă oamenii pot explica orice?"-eronat
Moartea nu are nici un scop, sau sens.
2"Moartea nu poate fi explicată doar prin termeni omenşti"-eronat.
Moartea poate fi explicata prin termeni medicali.
3"Poţi tu să dovedeşti contrariul?" -eronat
Cel ce vine cu afirmatia trebuie sa dovedeasca si in plus eu nu am afirmat nimic, am spus eu ceva?
4"Planetele unde sunt numai animale nu există" -eronat Planeta Pamant exista plus ca mai sunt o gramada de planete ce pot fi locuite.
5"De ce mor oamenii dacă deţin adevărul logic cum zici tu? " -eronat
Ce treaba are logica cu nemurirea? Daca gandesti logic esti si nemuritor sau cum?
6"De ce nu controlează timpul cu ştiinţa de ce nu îl derulează să schime istoria?
Parcă omul deţinea adevărul logic, asa ai zis deci ca un cunoscător poate controla şi timpul nu?-eronat
Pentru ca asa ceva este imposibil si ce treaba are controlarea timpului cu ganditul locâgic ce daca gandesti logic controlezi si timpul sau cum?
7"e când raţiunea plasează omul în rândul dobitoacelor nu e o contradicţie? "-eronat
Daca ar fi asa inseamna ca dobitoacele sunt rationale.
"zici că a atins vârful evoluţiei în om? " Am afirmat eu asta? Ca a atins varful evolutiei? Nu.
Evolutia are loc in mii de ani.
"De ce cimpanzeul nu vorbeşte?"
Corzile vocale nu ii permit sa vorbeasca.
"Si delfinul are ADN apropiat cu omul asta înseamnă că omul a evoluat din delfin? " Posibil.
Ok extinderea de la punctul 7 poate fi şi în sens invers.
Totuşi nu mi-ai răspuns de ce a mai rămas cimpanzeul pe Pământ dacă specia lui a atins maximul evoluţiei în om?
Dacă omul deţine adevărul absolut prin ştiinţă atunci logic îşi influenţează toate aspectele vieţii vârsta, timpul, genele etc.
Maximul evoluţiei cunoscut de noi dacă a specia suferit o transformare de ce totuşi mai există elemente primitive din această specie?
Ok, încerc o ultimă explicaţie sper să nu mi-o iei în nume de rău.
Dacă doi oameni se nasc gemeni (nu zodia) şi trăiesc până la 65 de ani avem certitudinea că vor avea părul alb(chiar dacă se vopsesc) din cauză că timpul şi-a pus amprenta pe ei, deci, genele lor au evoluat odată cu timpul.
Revenind la maimuţe sau specia incipientă de la care au evoluat. Dacă specia din care a evoluat a ajuns la om în zilele noastre.
De ce mai există elemente din specia primitivă dacă ştim că evoluţia/involuţia unei specii este uniformă şi omogenă odată cu timpul? (în regnul animal toate exemplarele ce nu evoluează odată cu grupul sunt respinse de grup şi mor din cauza factorilor externi)
Ori au evoluat toţi cimpanzeii în om, ori nu a evoluat nici unul în om (dovadă că încă există) şi deci teoria pică?
"Dacă doi oameni se nasc gemeni (nu zodia) şi trăiesc până la 65 de ani avem certitudinea că vor avea părul alb" De unde sa avem certitudinea asta? Sa nu uitam ca gemenii nu au genele identice, deci corpul lor va reactiona diferit. Unul poate sa aiba par alb, altul sa ii ramana parul negru.
Legat de cimpanzei:
Noi nu am evoluat din cimpanzei si din homosapiens, veriga lipsa.
Din cauza asta cimpanzeii nu evolueaza in om.
Daca stiinta a dovedit, ca ne tragem din maimute ele de unde au aparut? deodata?! Sau daca au fost creata si ele de cineva. cine la creat pe creatorul lui? sunt intrebari pe care stiinta nu pate raspunde, pentru ca nu sta pe baza unei cercetari exterioare, sta pe baza unei cercetari interioare in tine, nu in organe, nu in ochii inautrul tau unde tu simi chestia aia care-ti da batai de cap unde tu visezi la ceva si ei au alta explicatie.In domeniul stiintei poti pune mereu intrebarea "de ce?" dar la un moment dat nu va mai exista un raspuns. Iar Dumnezeu exista din punctul meu de vedere pentru un motiv, pe care doar un crestin adevarat il simte ( nu include vrajeala de biblie ), El te ajuta sa ai starea aia de bine din 2 cuvinte si 3 ganduri, sa fii fericit si da si stiinta te face dar tot ce e legat de stiinta vine din mediul extern artificial, iar omul se simte bine cu ceva real. Stiinta tu te poate face sa uiti ca ai iubit acea persoana, sa ti-o stearga din inima si cand iti amintesti de ea macar 1 datasa nu zambesti.
OK si unde e dovada cu homosapiens?
Aşa pot să zic că au apărut din delfin.
Toţi oamenii au amprenta timpului da genele lor evoluează diferit dar nu suferă o mutaţie care să îi scoată din specia lor. Următoarea generaţie nu se naşte cu trei ochi doar dacă a fost radiată de la Cernobâl, aşa şi maimuţele în ele nu poate exploda o inteligenţă care să producă materie cenuşie şi care să le deschidă corzile vocale.
Gemenii apar din aceeaşi celulă la fel cum şi maimuţele din aceeaşi specie.
Teoria lui Darwin nu e unanim acceptată de toţi oamenii de ştiinţă, până atunci rămâne o supoziţie.
Pai stai ma ca stiinta, zice tot din ce specii, si alea de unde au venit? ..deci, na ' totusi. Daca stai sa te gandesti, totul e o propozitie, cineva e subiectul, D-zeu e predicatul, si striinta complementul ce ajuta foarte mult.Dar pana la urma de unde a aparut predicatul?!
Observ ca ai dat la mai multi utilizatori mesajul asta.
Revenind... scalvul satanei... Tu esti sclavul, dar nu realizezi asta, in timp ce eu o fac. Te rog sa imi dai raspunsul in rivat, ca imi este mai usor sa raspund acolo.
Unde vezi tu ironie? Nu sunt ironic. Esti sclav si nu realizezi, asta e adevarul. Spui de mine ca sunt sclavul satanei ca vreau sa pacalesc oamenii naivi, in loc sa vezi cine face treaba asta cu adevarat. Nu este nevoie de mine pentru asta, sunteti prostiti si manipulati non-stop, doar ca nu realizati.
Si te rog eu mult, abtine-te de la vulgaritati.
Nu exista dumnezeu! aia care cred nu vor sa afle adevarul. se da repede pe dumnezeu si gt cica el o inviat sau ce dracul o mai facut. chiar sunteti asa de fraieri sa credeti asta? pe pariu ca popila face bani pe degeaba.
DeProfundis99 întreabă: