Unii se dau atei pentru a fi teribilisti, altii se cred cool, iar altii pur si simplu din necunostinta.
Vineri fix cand am vrut sasi dau mesaj mi s-a stricat monitorul, scotea zgomote si aparea o lumina alba nu am stiut cei
Pe toti care ma jignesc dupa ce ca consum curent si i scump si imi si pierd aiurea timpul sa ma jigneasca niste pustanii copii de gradinita
Vezi ca prin iubestesti aproaplele inseamna si sa asculti persoana care isi vb
Exact asa ceva s-a intamplat pe forumul lui Soimos cand huleau impotriva Duhului Sfant. Uite ce scrie una Melinda:,, Mersi!
Nu merge! cry
E vorba despre subiectele legate de penticostali, o fi mana Duhului Sfant,,
Bine ala exagera cu religia era disperat sa critica religia de multe ori abera adica interpreta cum vrea el versetele
Bine ca am avut banii nu muream eu fara el dar fara ipod cam da si cum asta nu poate fara pc era naspa, mi-am luat un lcd sa nu ma doara ochii tot ma durea tare, azi i ziua indragostilor sti?
Asa e si frumos, deseara ma preagtesc de fimle romantice sa vad pe pc doar cum sa sarbatoresc ziua alcumva fata care o iubec si-a gasit pe unu in Italia
Daca nu-i arati fetei co iubesti nu-i vina ei in fine asta e viata timpul trece rapid
In luna ianuarie am visat ca cumnatul meu se intoarce in Romania si sciopata n-am spus nimanui 3 saptamana mai tarziu a cazut un zid de la 6m pe el dar nu a murit sa si mirat doctori isi dai seama un zid de la 6 m asta fara casca fara nimic, bine ca nu are nimic uite vezi cu monitorul nu am visat sau poate sunt doar coisindente
anonim_4396 întreabă: