Dar cine salveaza mai multe vieti intre doctori, psihologi, psihiatri?
Fiecare salveaza vieti in functie de natura problemei abordate. Domeniul psihic, spiritual este daca nu la fel de complex, atunci cel putin e tot la fel de dificil ca abordare si terapie...
Pe de o parte apa sfintita este pentru probleme de natura spirituala, pe de alta parte, ea actioneaza in functie de credinta fiecaruia...
Am vazut o gramada de cazuri cu copii care au supravietuit avorturilor.Acea ''masea care deranjaza'' este o fiinta.
http://ortodox.dyndns.org/......tati/1.gif
Imi pare rau daca te-am scarbit dar gandeste-te ca ceea ce ai vazut ar fi putut ajunge un om de succes.
Da, ma rog, nu conteaza cine a pus intrebarea, oricum sunteti de aceeasi parere.In loc sa va bateti capul degeaba mai bine ati discuta probleme importante dar cred ca deja cer prea mult
Copiii trebuie sa apara pe lume programati,atunci cand sunt doriti,nu asa la voia intamplarii ca nu suntem animale sa ii abandonam dupa o scurta perioada,orice copil care apare cand nu e dorit nu va fi fericit in viata, va fi marginalizat sau chiar abandonat prin spitale, casa de copii, daca stai sa analizezi cati copii abandonati au sansa sa ajunga oameni de succes, cred ca 1% sau nici atat, ca sa ajungi sa faci o facultate trebuie sa ai pe cineva sa te sustinta financiar si moral, un copil orfan la 18 ani este dat afara din orfelinat si lasat sa se descurce singur, e mult prea greu sa isi poata lua zborul fata de unul cu familie si putere financiara
Am incetat de mult timp sa imi bat capul cu religia sau "religiosi". unii sunt asa de spalati pe creier ca te miri cum de ajung la o anumita varsta.
oricum, dupa mintea ta, care sunt probleme importante? mai ales la voi in tara? sunt curios.
Asta e o teza de filosofie moral-politica, iar problema cu astfel de teze este ca nu pot fi nici dovedite si nici infirmate in mod obiectiv.
Ok, iti respect opinia.Cand spun probleme importante ma refer la: faptul ca acceptam sa fim condusi de niste maimutoi (presupun ca esti de acord cu mine), ca permitem ca tara noastra sa fie condusa din exterior de americani, ca se incearca sa se legalizeze marijoanna, homosexualitatea.Religia conteaza mai putin, nu crezi?
Da, de aceea femeile ar trebuie sa fie mai responsabile cu privire la viata lor sexuala.Asa nu ar mai avea nevoie sa faca avort
In primul rand religia conduce lumea, eu sincer nu stun nici ateu nici dzeu, ateei nu cred in nimic, eu cred intr-un smecher pe care nu pot sa-l numesc dzeu, ii zic smecheru, da nu trebuie sa ma rog la el! In opinia ta porfu era super smecher sigur eu as fi avut ceva de obiectat asa e felu meu.
Doctorii salvează vieţi, iar preoţii "vindecă" sufletelor indoctrinaţilor.
"Religia e cea cu care se manipulează oameni în masă
Şi d-asta credinţa voastră este mult prea dubioasă" - nimeni altu'
Dar macar i se da o sansa.
Asa tu il omori ca sa nu ajunga la ofelinat?
Tare mai este logica ta.
Fa tu copii fara numar, eu m-am limitat la cat am crezut ca sunt in stare sa cresc sa ii pot oferii o viata imbelsugata fara lipsuri
"viata imbelsugata fara lipsuri "
Iti bati joc de el.
Un copil are nevoie de dragoste in primul rand.
Dragoste primesc toti copii cu parinti, bunuri materiale doar unii
Doctorii salveaza vieti. Dumnezeu, Iisus si sfintii sunt elemente foarte bune care au fost folosite pentru a fi scris un bestseller numit Biblia.Nu trebuie sa-mi dai un raspuns.Am observat ca esti o persoana ahtiata de religie. Vreau sa-ti istorisesc o mica poveste, la care vreau un raspuns din partea ta.
Aici unde ma aflu eu, in Italia, a murit un roman. Familia acelui roman neavand starea financiara necesara transportului in tara a decedatului, a apelat la consulat si la biserica din oras. Vreau sa imi zici daca stii ce au raspuns aceste doua entitati cererii si de ce Dumnezeu nu a intervenit.Mentionez ca persoana a decedat in urma unui accident de munca.
Rizztheseballs6969 întreabă: