Acest citat se refera la Rai adica viata de dincolo.Cum este si o vorba ''Viata asta este doar reflectia vietii de apoi''. Daca ar exista doar viata aceasta de pe pamant, nu ar avea nici un sens.Intrun final toti vom fi bine acolo unde vom fi
Cel mai mare obstacol in calea fericirii este frica din noi adanc implantata noua de mici.
Era o vorba :Tot ceea ce iti doresti se afla de cealalta parte a fricii.
1. Viata nu are sens, ii dai tu unul, dar nu-l are de la inceput.
2. Cel mai mare obstacol in calea fericirii e alergatul dupa fericire.
Cat de curand ca deja au trecut 2000 de ani?
Isus a avut o viaţă plină de sens
A AVUT Isus cu adevărat o viaţă plină de sens? După cum se ştie, el a crescut într-o familie modestă, iar în timpul vieţii sale pământeşti a avut puţine lucruri materiale. El nu a avut nici măcar „unde să-şi pună capul" (Luca 9:57, 58). Mai mult, el a fost dispreţuit şi calomniat, iar în final a fost omorât de duşmani.
Poate că, în opinia ta, o astfel de viaţă nu este nici pe departe plină de sens. Dar există şi alte aspecte ale vieţii lui Isus pe care merită să le cunoşti.
In Romania, este saracia, salarul mic, presupun ca nu ai muncit o zi asa ca de unde sa stii cum e
Dumnezeu promite pace si liniste copiilor Lui, nu tututor. Obstacolul este necredinta.
După părerea mea eu cred că imperfecțiunea.
Atunci când Dumnezeu i-a creat pe primii oameni le-a dat capacitatea de-a fi fericiți. adică puteau să-şi stabilească şi să păstreze o relație iubitoare cu Dumnezeu.
Faptul că erau în relații pașnice cu EL şi supuși autorității sale îi făcea fericiți însă odată cu neascultarea, ei au pierdut aceste relații speciale precum şi cheia fericirii.
Pacatul si existenta lui Satan sunt cele mai mari probleme pe care Dumnezeu le va inlatura curand.