Niciodata, dar absolut niciodata un preot NU va putea face farmece!
Farmecile le fac tigancile, vrajitoresele, cele care umbla cu dracul si lucrurile murdare, nu biserica si nici preotul.
La biserica nu se pot face farmece iar preotul, fiind mesajerul lui Dumnezeu, nu are cum sa faca farmece.
Nu mai plecati urechea la prostiile unor si altora, mai ales daca sunteti credinciosi!
Mergeti la biserica si rugati-va de indepartarea dusmanului si taiati orice legatura si vizitele la cunsotinta care va ameninta.
Eu am o vorba care o spun mai in gluma, mai in serios cand cineva imi ureaza ceva:
"Multumesc de urare si ceea ce-mi doresti tu mie, iti doresc si eu tie, inzecit".
Daca functionau tampeniile astea, nu mai aveam razboaie. Se luptau popii intre ei cu farmece si vraji. Cat de prostit de misticism sa fii sa crezi in prostiile astea?! Zic atat de farmece si vraji, dar si de spiridusii tai la care te rogi...
Farmecele si vrajitoriile sunt doar niste prostii care nu exista. Nu o sa patesti nimic.
Nu stiu cum e posibil ca in secolul 21 sa mai existe oameni care cred in vrajitorii si farmece, asa cum existau oameni in evul mediu care credeau de asemenea in astea. Ma mir cum de acum nu se mai ard pe rug oamenii care sunt considerati ca fac vraji.
Zeii, spiritele, spiridușii, drăcușorii, incantațiile și vrăjitoriile sunt fantezii pentru făcut bani de pe urma naivilor creduli și neștiutori și nu au nici un efect. Asemenea forțe nu există. O entitate atotputernică și nemuritoare dacă ar exista, în mod logic și firesc nu ar avea nevoie de nimic de la om. Nimic din ce face omul nu i-ar fi de folos. Omul i-ar fi total indiferent. Ar fi zero pentru acea entitate, deci orice rugăciune, post, farmece, vrăjitorii vor avea efect garantat zero, dar oamenii mincinoși profita de neștiința și naivitatea omului cinstit și simplu și prin minciună îl înșală să plătească toate procedurile inutile. Dacă omul a fost învățat să creadă toate minciunile și pune pe seama spiridușilor tot ce se intampla în viață, atunci e o victima sigură a omului viclean, necinstit și mincinos.
Preotul nu poate sa faca farmece. Tu trebuie sa intelegi ca preotul e preot in slujba lui Dumnezeu, nu a diavolilor si de aia e imposibil sa faca farmece. Plus ca preot fiind nici nu cred ca are tupeul sa faca vreun "farmec" fiindca stie ca îl asteapta iadul daca incearca. Si atunci de ce te temi? Te temi fiindca nu gandesti logic, de aia. Daca in continuare te temi ia legatura cu episcopul acelui preot si daca e adevarat ca face farmece îl va caterisi si nu mai ai de ce sa-ti faci griji.
Luati biblia si inchideti-o si deschideti-o de 3 ori in timp ce spuneti tatal nostru, apoi luati o icoana cu Sfantul Gheorghe cand omora balaurul (da cu Sf. Gheorghe sa fie), si udati-o in fiecare zi cu apa sfintita si tineti-o in camera atarnata de un cui sau proptita de ceva, astfel cand va intra farmecul in casa pe geam/pe gaura cheii, pe sub usa, va fi ucis cum a fost balaurul ucis de Sfantul Gheorghe, iar dimineata sa va spalati pe ochi cu apa sfintita in care ati bagat o cruciulita mica in ea de 7 ori, daca numarati gresit nu mai merge, de 7 ori ca sa se conecteze cu fortele universului si sa izgoneasca cele 7 pacate, sau erau zece
Mult succes in continuare doamne ajuta, dumnezeu sa va aibe in paza, am sa ma rog in seara asta pentru voi!
De la vorbe la fapte e cale lunga. Poate e o simpla amenintare pe care nu o va pune in practica.
Cum a zis si Jassmina, un preot nu va face niciodata farmece sau vraji.
Stiu cum e ca si eu am trecut prin asta in copilarie. Stiu si cred ca exista vrajitori, magie neagra si magie alba.
Ceea ce puteti face este sa va rugati si sa afumati casa cu tamaie sau sa stropiti cu agheasma la fiecare inceput de saptamana.
Cauta un preot duhovnic bun, asculta-i sfaturile. Ar fi bine să ții posturile rânduite de Biserica. Poți face sfestanie (sfințirea apei cu rugăciuni împotriva duhurilor necurate )la începutul Postului Mare, chemând preotul acasă. DACĂ acelei persoane nu i-ai făcut nici o nedreptate, nu are putere gândul ei cel rău sau ce vrea să facă rău atât timp cât ești un om cu frica de Dumnezeu, frecventezi în mod sincer Biserica, asculți de părintele duhovnic și ești spovedit și împărtășit regulat...Doamne ajuta!
goldheart întreabă:
DaciaRomania întreabă: