Sunt sub influenta marijuanei.
Marijuana e sfanta!
Inchinati-va pacatosilor!
My name is Libertine, I love women!
Si acum vorbeste marijuana din tine, cum poti zice asa ceva?
Gandeste-te ca iadu este si pentru acei ce nu cred in el.
,,cum poti zice asa ceva?''
N-am spus nimic, am tastat.
L-am mai vazut. Cu siguranta exista iadul, pentru ca acolo merg oamenii dupa moarte. Oamenii astia spun ca au fost in moarte clinica, iar moartea clinica chiar exista din cate stiu eu. Pana nu ti se intampla chiar tie nu ai cum sa crezi. Sau...da?
Sub influenta banilor. Daca eu vin si iti dau nu stiu ce suma(destul de mare) ai accepta sa zici lucrurile alea? Normal ca da! Ce nu facem pentru bani. Daca ar fi vazut asta ar fi cei mai traumatizati oameni de pe pamant.Nu cred ca ar putea sa mai povesteasca asa.
Exista Iad, exista draci, exista Satan(a).Dar exista si o Solutie salvatoare ca sa nu ajungi acolo.Acea Solutie este Domnul Isus Hristos,care a murit pentru tine pe o cruce,si care a inviat din morti ca sa ne dea viata vesnica,ca tu,si nu numai tu,sa ai viata,sa ajungi in Rai,cu El slavind pe Regele Regilor! "Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea,ca a dat pe singurul Lui Fiu,pentru ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica." Ioan 3:16
1 nu ai fost in iad 2 nu l-ai vazut pe satana 3 acea solutie e primitiva ca raspunsul tau
Toma necredinciosul-pana nu vad cu ochii mei si pana nu pun mana mea,pe ranile lui facute de cuie spini si sultita nu voi crede. Iisus,vino toma si pune mainile tale,si vezi cu ochii tai, si fii credincios, nu necredincios.petru cand a vrut sa mearga pe apa chemat fiind de Iisus,cand a vazut valurile s-a indoit in credinta si a strigat scufundandu-se Iisuse scapama. putin credinciosule, pentru ce te indoiesti? deasemeni este scris; fiindca ai vazut, ai crezut. ferice de cine nu a vazut si a crezut.si tu vrei ca niste oameni[ATEI}sa CREADA alti oameni? NICIODATA skumpico.inimi de piatra.de aia focul de acolo e atat de puternic.sa le inmoaie.dar e tarziu, fiindca daca acum il neaga pe Dumnezeu atunci in foc or sa-l blesteme si or sa-l injure dand vina tot pe el vesnic, pentru chinul lor.si doar e alegerea lor personala.
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: