| Gabriela2011 a întrebat:

Doi frati se pot casatori cu doua verisoare? Va rog sa va limitati a-mi raspunde strict la intrebare.

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Da, sigur ca da, pentru ca nu sunteti rude de sange!

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Kosuchin a răspuns:

Cred ca este permis doar daca cuplul asteapta un copil.

| doctorandus a răspuns:

In Olanda si Maroc casatoriile intre veri sunt permise incepand cu un anumit grad de rudenie. In Olanda era vorba sa fie interzise, dar nu stiu daca s-a ajuns la asta. In ce priveste legea romana, vezi http://www.adevarul.ro/......94939.html

Casatoria este interzisa doar intre rude de sange pana la un anumit grad. Rudele prin alianta nu intra la rude de sange.

| doctorandus a răspuns:

In Biblie era prevazut ca daca murea unul dintre frati, cel care ramanea in viata trebuia sa ia de nevasta pe vaduva fratelui sau. Asa ca din punctul asta de vedere, Biblia aproba astfel de relatii, deoarece fosta nevasta a fratelui lui nu e ruda de sange cu cel care se casatoreste.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Nu cred ca ai formulat prea bine intrebarea.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Nu se pot pentru ca sunt rude de sange.

| ΟρθόδοξηΠίστη a răspuns:

Deci, sa trecem propozitia la singular ca ne fie mai usor. Un baiat, se poate casatori cu o verisoara? NU, sunt rude de sange.

| CristiB93 a răspuns (pentru ΟρθόδοξηΠίστη):

Nu ai inteles intrebarea laughing intreba daca doi frati de sange se pot casatorii cu doua fete care sunt verisoare, rude de sangewinking