anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Domnul Iisus a spus asta / daca doresti sa ma urmezi vindeti tot casa /aurul si tot ce e pamanesc /ca a saracilor este imparitita domnului / eu am o intrebare de ce da toti crestini nu fac ce a spus Iisus eu o provoc pe ema sa-mi dea tot ce are daca crede in dumnezeu / nu uitati a saracilor este imparatia ema iadul este pentru ipocriti / cei ce iau numele domnului in desert ajung in iad ema http://www.oasteadomnului.ro/......erile-tale

36 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Atitudinea inimii conteaza.In Biblie gasim mai multi oameni care au fost bogati, dar aceasta nu i-a despartit de Dumnezeu.De exemplu Avraam, Imparatul Solomon, Imparatul David.Trebuie sa stii sa iti administrezi bine banii si posesiunile.Dar important este ca ele sa nu puna stapanire pe tine.Prioritatea numarul unu sa fie Dumnezeu in inima ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Tu chiar esti ipocrita rau / blasfemezi numele domnului

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum adica?

anonim_4396

E chiar pierdere de timp sa discut cu tine / mie ce imi pasa de avram daca domnul tau a zis ca a saracilor este imparatia fara ipocrizie numai va bateti joc de biblie voi chiar va bateti

Singurul care isi bate joc de Biblie si de cele sfinte, esti tu.

anonim_4396

Eu nu spun ca cred / tu spui ca crezi si blasfemezi numele lui pur si simplu contrazici noul testament / pareea mea e ca nu ai voie sa interpetrezi cum vrei tu biblia

Adica ce ar trebui sa fac eu, sa imi vand averea si sa stau la cpltul strazii impreuna cu toata familia, sau ce? Spune ca mai intai sa ne ingrijim de casa noastra si apoi de ceilalti.Aduceti-va zeciuielile la Casa Domnului, ne cere Dumnezeu.

| Coconutz a răspuns (pentru anonim_4396):

Orice este text, argument si idee este intrepretabila. Fiecare are propia idee de ce esti bine si ce este rau. Daca eu zic Ana are mere. Tu poti sa te gandesti ca are in jur de 2-3 mere. Eu pot sa ma gandesc ca are 10-20. De la o singura afirmatie ca asta se pot ajunge la 2 concluzii diferite. Tu care gandesti ca Ana are 2 sau 3 mere pot zice "le mananc si aia e " Eu care cred ca are 10-20 zic, pai sa vanda o parte si sa isi ia o ciocolata. Faptul ca ema crede in biblie in felul ei nu este gresit.

| Urzi23 a răspuns:

Bre raymusic19 stai sa ma luminez si eu la minte.Eu as deveni un bun crestin daca as munci sa face o casa si tot ce am prin ea poate si un hirb de masina.Apoi ca sa demonstrez ca sunt un bun Crestin sa iau un betiv din drum sa ii dau cheile de la casa si sa ma mut eu in canal sau bordei cu toti ai mei. Apoi sa punem iar mina sa muncim pe deselate si sa facem iar ce am avut, apoi sa dam la alt batut de soarta.Dar stai asa aia care le plingi tu de mila si Crestinii trebuie musai sa se sacrifice nu au si ei tot doua miini? ei au cancer in palme si nu pot munci sau ei sunt cu D/S la carte si munca ciuciu. Prin popor umbla vorba "munceste omul si pentru mult si pentru putin"Tot prin popor se spune "Dumnezeu nu baga-n traista" Dar tot prin popor se spune "omul gospodar face iarna car si vara sanie" Eu stiu ca bunul Dumnezeu a binecuvintat munca, unde ma insel eu?

anonim_4396

Ema eu nu tiam cerut asta / dar nu spuneti ca nu adunati bogati pe pamant / ca adunati asta e adevarul / daca isus tiar cere nu ai vinde?

,,Fiule,da-mi inima ta Mie,si ochii tai sa gaseasca placere in Caile Mele.'',, Aduceti-va zeciuielile la Casa Domnului si veti vedea daca nu voi deschide zagazurile cerurilor si va voi da belsug de binecuvatare.,, Noi practicam zeciuiala si darnicia, si Dumnezeu ne binecuvinteaza si ne rasplateste cu varf si indesat. Incearca si tu.

anonim_4396

Daca isus tiar cere nu ai vinde?

O sa vina vremea si nu este departe,cand vom fi pusi sa alegem daca primim sau nu cip-ul, fara de care nu vom putea sa cumparam sau sa facem nici o plata, si va trebui sa alegem sa ascultam de Dumnezeu sau sa nu ascultam.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai mult decat de acord cu Coconutz! happy Si aici este vorba de interpretare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Urzi23):

Nu e vorba de munca / multi nu citesc biblia asta e trist sa crezi si habar sa nu ai cea ce crezi /ba e fb daca muncesti dar nu sa fi innebunit dupa bogati pentru ca ai paradisul / ce logica ar avea sa strangi daca ai totul in paradis? ori crezi in paradis ori nu crezi?

anonim_4396

Eu te-am intrebat altceva ema

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Daca ar scrie in biblie ca interpretarea nu-i blasfemie nu mas baga sincer

Pai eu imi adun bogatii si in cer.De pilda, ieri am vizitat bolnavi.In alta zi merg la Azilul de batrani, in alta zi fac alta fapta buna, si asa adun comori in cer.

anonim_4396

Zi ma siai vinde daca siar cere isus

| Damasc a răspuns (pentru EmaS):

Daca tot esti un model pentru crestini, roaga-te sa nu vina ziua despre care vorbesti.As face-o eu, dar cred ca e fara folos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Damasc):

Nu e demna de ce vorbeste

anonim_4396

Iti inteleg framantarile si cred ca vin si pe fondul unei experiente neplacute cu cineva care ar fi trebuit sa fie un exemplu pentru tine si s-a intamplat contrariul, adica a dat dovada de maxima ipocrizie. Fac aceasta presupunere din intrebarile tale, inclusiv cea legata de "planificari". Poate a fost o lovitura, cumva pentru tine, insa lasa timpul sa vindece rana si mergi mai departe. O sa aflii multe raspunsuri cand nici nu te astepti. N-am zis sa te opresti din a intreba. Sa nu intelegi gresit. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca crezi pe depiln in dumnezeu faci ce spune el nu tu ce crezi ca e bine

anonim_4396

Nu dar asta predica un pastor la pocaiti acum mi-am amintit versetul

anonim_4396

Aici ai pus punctul pe i. Insa revin la cuvantul - ce pare a fi laitmotivul acestei seri - interpretare. happy Fiecare om gandeste printr-un filtru personal. Si daca eu inteleg ceva dintr-o chestie ce in realitate nu e asa, e clar ca ma duce undeva departe de ceea ce trebuia sa fie. Daca mai ai nervi, citeste inca o data ce a scris Coconutz. O seara buna! Eu voi iesi. Ne mai "scriem" in zilele urmatoare. Ai grija de tine! Sa fi cuminte si cu minte! laughing Ciao.

anonim_4396

Pa nu cred ca ne vom mai auzi pe TPU m-am saturat de ipocrzie bye bafta in viata

| EmaS a răspuns (pentru Damasc):

Cuvantul lui Dumnezeu este imutabil.El este da si amin.,, Căci adevărat vă spun, câtă vreme nu va trece cerul şi pământul, nu va trece o iotă sau o frântură de slovă din Lege, înainte ca să se fi întâmplat toate lucrurile.''

Of,asta ma deranjeaza la raspunsurile tale.90% din ele sunt citate din biblie...raspunde cu,cuvintele tale,ceea ce crezi tu, nu cu randuri scrise de eu stiu cine, eu stiu cand.Este o ora destul de tarzie, maine ma trezesc dimineata, nu stiu de ce stau si aberez pe TPU...cu alte cuvinte laughing nu-s capabil acum de a intelege intelesul perfect al acestor cuvinte cu sens conotativ.

| EmaS a răspuns (pentru Damasc):

Cuvintele mele nu ai cedibilitate.De aceea intaresc ceea ce spun eu cu citate din Biblie, ca sa vedeti nu spun de la mine.Cu siguranta, dimineata savurandu-ti cafeluta, o sa intelegi mai bine.

Nu au credibilitate in fata cui? In fata celor de pe TPU? Daca asa e...nu stiu de ce ai vrea treaba asta,nu trebuie sa convingi nimic pe nimeni, fiecare isi urmeaza propria 'politica'. Dupa parerea mea, mai multa valoare au parerile personale decat niste citate banale zic eu, din biblie.