Au*.Au creat CERN pentru a intelege cum functioneaza lumea.Mare parte din omenire n-are nici un merit pentru CERN.
Fac distinctia, dar ignor.Indiferent de motivul pentru care folosesti cuvintele mi se pare aiurea si fara sens.Se putea spune foarte usor "Au creat CERN pentru a se afla modul in care functioneaza lumea" si te-ai fi referit strict la oamenii care au facut-o,ei meritand sa le fie recunoscut efortul.
Nu am dat acel raspuns special pentru tine, ci pentru ca exista idioti care vad asemenea lucruri si cred ca specia asta e cea mai tare si "omu' modern" e o desteptaciune inegalabila.
Ti-am spus, raspunsul nu era dat special pentru tine, era o opinie, ma enerveaza sa vad ca unii scriu asa indiferent de motiv.
Si pana la urma ce-i cu incultura? N-am voie sa critic cultura?
Dar nu inteleg ceva,intrebarile tale sunt adresate CLAR crestinilor,de ce raspund deseori oameni ca Delmonika,Mada,sublime, Holiday si altii care totusi pun intrebari sa sustina chiar pe cel care a pus intrebarea si anume, marele Inferno, iar ei la randul lor cand pun intrebari tot li se raspunde de catre ceilalti, putin ciudat in prisma faptului ca voi sunteti aia care priviti lucrurile obiectiv.mh.
Perfectiunea nu poate exista la modul absolut. Daca stam sa ne gandim, crestinii sustin ca dzeu ne-a creat dupa imaginea lui. Asta ar insemna sa fim perfecti in foarte multe feluri. Si, in mod evident, nu suntem.
Nevoia de creatie apartine numai unei fiinte inferioare. Aici observam toate miturile cosmogonice animiste si nu numai.
Divinitatile creaza din neant, din apa, din namol, din trupul altui zeu, din oul purtat de ape. Creatia are un scop, nu e doar menita distractiei unui zeu plictisit.
Care a fost "motivatia" zeului crestin? Sa nu mai fie singur? Avea nevoie de oameni, de companie? Avea nevoie de slujitori? De ce a apelat la forme? De ce tocmai la unele muritoare? Si intrebarile curg. Putem divaga la nesfarsit, dar un astfel de zeu nu putea crea nimic perfect. El, la randul sau nu este perfect nici omnipotent. Astea sunt doar cuvinte care vor sa ascunda absolutul la care viseaza crestinii.
De unde stii ca este spirit? Poate este lumina, intuneric, praf stelar, gunoi spatial, gheata dintr-un meteorit. Poate e chiar o gaura neagra care te suge inauntru sau poate e chiar material exotica. O trai oare intr-un univers paralel? Cum poate un "spirit" sa aiba sentimente? Asta contrazice tot spiritismul de pana acum.
Tu stii despre ce vorbesti? Sau ai dat cu nuca in perete ca un bun crestin ce te afli? Este zeul tau perfect sau e bullshit?
Dumnezeu nu este omnipotent, ci impotent.Este un stangaci, nu-i ies lucrurile niciodata cum trebuie si isi face un plan care ii e dat peste cap de o alta forta care e mai potenta decat el si pe care el a creat-o.De omniscienta nu mai vorbim, pentru ca se vede ca e cam prostalau si imatur.
ursuuu întreabă:
recedaniel3 întreabă: