| alina1234555 a întrebat:

Doua saptamani la rand am avut acelasi vis, dar au fost 2 sau 3 zile in care nu visam de loc. In acest vis un barbat sta in stanga mea...e ca si cum m-as vedea dintr-un colt al camerei cum vorbeste langa mine iar eu stau in pat, nu inteleg ce imi spune si realizez ca visez, incerc sa ma trezesc dar nu pot sa ma misc pentru cateva secunde ma simt blocata in corpul meu... timp in care imi spune "nu mai incerca sa te trezesti ca esti moarta, esti moarta nu mai incerca sa te misti" si ma trezesc..parca dispare. Pot sa stiu ce semnificatie are? Ce ar trebui sa fac ca sa scap de acest vis?

Răspuns Câştigător
| sublime89 a răspuns:

Poate treci printr-o perioada mai grea? Visele urate apar de obicei atunci cand avem unele probleme in viata.

5 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Nu are nici o semnificatie, nu trebuie sa te ingrijorezi.Incearca sa nu te mai gandesti la vis si in timp nu vei mai visa.

| suffarstar a răspuns:

Eu cand nu ma pot trezi incep sa-mi misc degetele de la picioare. Habar n-am de ce, dar fuctioneaza. Daca mai visezi persoana aia, intreab-o ce vrea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te trezesti intradevar.la viata.si libertate. daca te trezesti din somn.inseamna ca nu are putere asupra ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faptul ca dormi in vis inseamna ca din punct de vedere spiritual esti cam somnoroasa.

| Silviuloan a răspuns:

Sufletul tau este mort.