Https://imgur.com/a/KRtcg6o Steregoi, daca vezi ca nu iti iese cu legale incearca ceva mai simplu, Te mai si chinui pe deasupra.
Felicitari Ray pentru sirul lung de litere si cuvinte scrise cu atata daruire. Tin sa te anunt ca credinta mea nu se bazeaza pe traditie, vechime, sentimente si alte acelea ci pe ratiune si stiinta. Cauze puternice genereaza efecte puternice si care nu dispar in constiinta si in tendinta colectiva a omenirii precum credinta in Dumnezeu. Credinta e o anticipare a ceea ce se va adeveri in viitor. Existenta lui Dumnezeu este dovedita in urma observarii efectelor vizibile. Moartea omului e nenaturala si evident ca este rezultatul unei "maini" criminale adica Satan.
"Credinta e o anticipare a ceea ce se va adeveri in viitor"
Daca ne luam dupa biblie, toata populatia lumii va deveni sclava iar evreii isi vor instaura statul comunist global si-l vor cobduce din Israel. Sunt sanse foarte mici sa se intample asta deci nu se va adeveri nimic din ce preconizeaza cartea de basme evreiasca.
Iar minti credinta nu are legatura cu stiinta, ratiune
Credința este convingerea unei persoane că lucrurile stau într-un fel anume, cu sau fără prezența evidențelor empirice care să probeze respectiva convingere.
care observari vizibile, ma macar nu minti, tu minti non stop
Se vor adeveri profetiile si se va realiza scopul lui Dumnezeu. Evreii nu mai sunt de mult un popor al lui Dumnezeu pentru ca ei l-au respins pe Hristos si nu il recunosc pe Hristos drept Mesia. Evreii spirituali sunt din toate natiunile si popoarele. Natiunea antica Israel a prefigurat pe cei 144000 de evrei spirituali ai lui Hristos ce sunt numiti in Apocalipsa Noul Ierusalim care va pogori din cer de la Dumnezeu si vor sluji ca regi si preoti cu Hristos timp de o mie de ani dupa Armaghedon in folosul oamenilor ascultatori ( supravietuitori ai Armaghedonului sau inviati din pamant la viata terestra ) de pe Pamantul ce va fi transformat in paradis sau in rai.
Lucrurile sunt miscate de Dumnezeu in universul material. Miscarea asta nu provine decat din miscare. Materia tinde spre omogenizare si nemiscare conform principiului doi al termodinamicii. Aceasta miscare a materiei a provenit dintr-o miscare fara inceput adica de la Dumnezeu care e miscare fara inceput.
Https://imgur.com/a/KRtcg6o Steregoi, daca vezi ca nu iti iese cu legale incearca ceva mai simplu, Te mai si chinui pe deasupra.
„Papă a ordonat credincioşilor lui să nu limiteze numărul de copii pe care îl au. Dacă oamenii i s-ar supune autorităţii lui într-un mod servil, aşa cum îşi doreşte el, atunci rezultatele ar fi foamete, boli şi războaie groaznice, cauzate de suprapopulare."
What?
Un paragraf scârbos, progay, satanist, antiumanist, antisocial.
Stii care e problema? Eu cand am scris asa ceva (care oricum era de 50 de ori mai mic) m-au terorizat toti in comentarii. M-au vazut ca pe un ciudat religios. Ma intrebau ce am fumat. Ma intreb ce fel de reactii ai sa primesti tu care esti de partea evolutionistilor. Sunt chiar curios