De fapt,acum mi-am dat seama-dar mi se pare destul de normal să știi că tu crezi.Te-am băgat în ceață,bănuiesc, dar mi se pare logic. Știi că ai o credință, chiar dacă ea este puțin în ceață. Este o decizie de care ești conștient-știi că ai luat-o-de-a lungul unei vieți o iei chiar de mai multe ori-sau nu. Uneori cerul rămâne dezesperant de tăcut(dar nu pentru mult timp).
Ca si chestie, eu am deschis biblia, aproape am citit-o pe toata si cred in ce spune ea.Cred promisiunile care sunt acilo, romisiuni facute de Dumnezeu, cred tot ce se vorbeste in ea despre Isus Cristos, cred totul.Acum, daca te-am suparat prin ceea ce am spus, imi cer scuze, nu asata a fost intentia mea.(eram cam nervoasa)Vroiam sa spun ca Dumnezeu exista, te vede, aude tot ce spui, si nu cred ca ii place ceea ce ai spus.Prin asta ne-ai jignit pe toti.Nu stiu ce fel de persoana esti, dar ai minte, poti sa gandesti putin:Aproape 70-70% din populatia acestei planete cred in Dumnezeu, Creatorul nostru.Eu cred ca teoria evolutiei te-a orbit totalmente.Aceasta teorie, a fost conceputa de un om, care dupa ce s-a gandit bine i-a parut rau pentru ce a facut, ce a spus. Sper ca o sa intelegi si tu ceea ce vrem toti sa-ti transmitemumnezeu exista fie ca vrei, fie ca nu!
Daca te-ar auzii Darwin...te-ar cauta. Tu zici ca lui Darwin i-a parut rau ca a inventat teoria evolutionista? Nu cred ca i-a parut rau, ci din contra. Daca ai auzit si de Premiile Darwin ma bucur. Eu nu cred in nici 1 din teoriile existente in prezent. N-as accepta sa imi fie zis ca sunt neam cu maimuta si nu accept sa mi se zica faptul ca am locuit in rai si ca fii si ficele mele s-au inmultit prin incestul care este interzis in ziua de azi. Nu accept asa ceva. Dar voii puteti sa credeti ce vreti omul e liber. Totusi n-am auzit de un procent de 70-70%. E falsa afirmatia ta. Pe Pamant nu sunt numai crestini. Iti reamintesc si de celelalte religii care nu cred in Dumnezeul in care credeti voi. Adevarat ca ce-a mai mare parte care poate depaseste, dar nu cu mult 50% sunt crestini...
Ce intelegi prin cuvantul "tacut"? Mie cerul nu-mi vorbeste...cel putin pana nu o sa fac schizofrenie.In fine nu vreau sa sar calul. Am inteles ce vrei sa zici, dar totusi cine sa imi vorbeasca daca eu consider ca nu exista? Fericirile si necazurile mele nu ii le pun in carca aluia pe care il numim Dumnezeu.
" Fericirile si necazurile mele nu i le pun în cârcă aluia pe care îl numim Dumnezeu."-bine faci,îl scutești probabil de o mare responsabilitate-atât timp cât nu crezi în El.Ah, dacă aș ști să îți răspund! Există un "ceva"-ca un fel de doctorie plăcută la gust, dacă vrei.
Dar "cum să cântăm cântarea Domnului în pământ străin?"
Nici eu nu cred in teoriile existente insa nici in faptul ca Dumnezeu nu exista.Dar sincera sa fiu nici nu stiu de unde ai scos afirmatia ca,, Dumnezeu nu exista''! Da-mi niste dovezi.Eu le am deja pregatite, asa ca sa vad dovezile tale.Eu nu cred in ceva care nu este argumentat.