| RAY a întrebat:

Dragi crestini am primit un mesaj de la iisus,de ce va e este frica de covid? numai aveti credinta, fricosi vor intra in iad

[ Apocalipsa 21:8 ] " Dar, cat despre fricosi, necredinciosi, scarbosi, ucigasi, curvari, vrajitori, inchinatorii la idoli si toti mincinosii, partea lor este in iazul care arde cu foc si cu pucioasa, adica moartea a doua."

Luca 10:9 „să vindecaţi pe bolnavii care vor fi acolo şi să le ziceţi: ‘Împărăţia lui Dumnezeu s-a apropiat de voi."

Luca 10:19 „Iată că v-am dat autoritate să călcaţi peste şerpi şi peste scorpii şi peste toată puterea vrăjmaşului: şi nimic nu vă va putea vătăma."
Marcu 16:17, 18 „Iată semnele care vor însoţi pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci, vor vorbi în limbi noi, vor lua în mână şerpi, dacă vor bea ceva de moarte, nu-i va vătăma, îşi vor pune mâinile peste bolnavi, şi bolnavii se vor însănătoşi."
Matei 21:21-22 Drept răspuns, Isus le-a zis: „Adevărat vă spun că, dacă veţi avea credinţă şi nu vă veţi îndoi, veţi face nu numai ce s-a făcut smochinului acestuia, ci, chiar dacă aţi zice muntelui acestuia: ‘Ridică-te de aici şi aruncă-te în mare’, se va face. Tot ce veţi cere cu credinţă, prin rugăciune, veţi primi."
Evrei 11:1 Credința este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredințare despre lucrurile care nu se văd.​

15 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Eh, eh, teologii doxati stiu deja ca sfarsitul Evangheliei dupa Marcu nu face de fapt parte din Biblie. Traducerile mari, moderne ale Bibliei spun pe sleau acest lucru.

| Mosotti a răspuns:

Pai se stie ce religia e o minciuna, le e frica la oameni ca se moare pe rupte de la covid, se ramane cu sechele.
Pana la credinta, sa ne vaccinam in primul rand, ca sa ne protejam cat putem, ca nu e de glumit.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"fricosii"...hopa... Astia care cred in Dumnezeu de frica iadului, hmm, multi dintre credinciosi tot in iad se vor duce aparent rolling on the floor)

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Se referă mai degrabă la cei cărora le e frică să-și mărturisească credința în Dumnezeu și Bibie ca să nu fie batjocoriți de către atei sau celor din vechime care în timpul Inchiziției, au fost torturați și uciși.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Nu mai pot intra pe Romania ma banat

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Ehe, si eu mi.am luat ban de 3 ori permanent. Trebuie sa.ti stergi contul de telegram si ti.l refaci iar cu numarul. Dupa poti reintra ≈))))
Totul dureaza 2 minute.
https://my.telegram.org/auth

Multumesc mult

Si chiar ai gasit fete?

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Scriam in gluma ca vreau sa babardesc ceva si imi dadeau mesaj in pv. Dar acolo m.am oprit, vreau o viata si o mentalitate serioasa, nu sa ma rup in pat ca un drogat cu toate sifilisurile tarii.
https://prnt.sc/10w3f5b

Iisus mi-a transmis ca sunteti fricosi, uni iti dateau viata pentru credinta, voua va e frica de un virus, iar fricosi vor arde vesnic

Sa stii ca esti înțelept, am avut o prietena tot cu numele de golden

| User252426 a răspuns (pentru anonim_4396):

Biblia este falsă, mi-a spus-o profu de religie(este și preot) și el știe că biblia este făcută pentru a face bani BOR.

| User252426 a răspuns (pentru RAY):

Boss nu mai merge escrocheria asta de biblie și religie, dacă și preoții spun că e falsă ce mai zici?

| User252426 a răspuns:

Biblia este falsă, a fost scrisă de un schizofrenic. Și eu îmi imaginez că vorbesc cu Dumnezeu