Si uite asa te dai batuta nu ai raspuns nici la intrebarile mele nici la intrebarea lui raymusic. Se vede ca ai o obsesie nu ei partile drepte in fata asta inseamna ca asa e pe dumnezeu il doare-n cot de noi, ii este lene sa faca ceva pentru a atrage oamenii de partea lui, incalca propria lui lege si anume cea in care zice sa nu ne pedepsim dusmanii.
Pentru mine nu e imaginar fiindca in prezenta Lui eu simt pace bucurie asa cum nu o simt niciunde, Dumnezeu chiar m-a vindecat, am avut probleme cu sistemul digestiv...Il simt in viata mea si il chem mereu sa fie in mine si eu in El...Ma ajuta la scoala imi da intelepciune.eu am avut o memorie mai slaba si m-am rugat sa-mi dea o memorie mai buna sa tin minte cand invat si a facut-o.E langa mine mereu,e un Tata buna,n-am gasit pe nimeni ca El, multi oameni m-au respins, dar El niciodata!
Suferinta este o modalitate prin care Dumnezeu ne atrage atentia. In Psalmul 107 vedem ca Dumnezeu ingaduie suferinta si alte necazuri pentru ca oamenii in stramtorarea lor, sa ceara ajutorul lui Dumnezeu. Am avut si eu parte de multa suferinta. Sotul meu a avut un accident foarte grav la locul de munca. Dar, am strigat la Domnul, si Domnul mi-a raspuns la rugaciuni. Am stat cu el prin spitale 13 luni. Era imobilizat la pat. Am observat ca oamenii care erau in suferinta, aminteau tot timpul in vorbirea lor, de Dumnezeu. Toti erau foarte credinciosi. Ei spuneau: Dumnezeu este bun, daca o vrea Dumnezeu sau cu ajutorul lui Dumnezeu. Omul in suferinta este nevoit sa recunoasca suveranitatea lui Dumnezeu. El lucreaza prin mainile medicilor, El le da intelepciune. Dumnezeu are in vedere fericirea noastra eterna. Vrea sa fim cu El in vesnicie. Chiar daca aici ne trece prin necazuri, daca noi chemam numele Lui, El ne da biruinta. Numele lui este Iehova-Rafa (Dumnezeu care vindeca). Ioan 15:1, 2 ,,Eu sunt adevarata vita si Tatal meu este vierul. Pe orice mladita, care este in Mine si n-aduce roada, El o taie si pe orice mladita care aduce roada, o curateste ca sa aduca si mai multa roada. Pe mine personal suferinta m-a apropiat mai mult de Dumnezeu. M-a facut mai buna, mai rabdatoare, mai plina de afectiune. Acum simt cu aproapele meu, imi pasa de cei care trec prin suferinta. Nu credeam ca va veni ziua in care voi spune ca aceasta incercare de foc din viata noastra a fost o adevarata binecuvantare. Privind din perspectiva lui Dumnezeu, pot sa spun cu certitudine ca ea mi-a schimbat radical viata, gandirea, umblarea in voia lui Dumnezeu. Mangaierea cu care noi am fost mangaiati, acum o dam si noi la altii. De meserie sunt bijutiera. Pentru a topi aurul, trebuie sa incalzesti creuzetul la peste 1300 de grade. Apoi se tine flacara pe aur, pana ce se curateste de toate impuritatile. Cand este gata, bijutierul isi poate vedea chipul in el. Este curat si stralucitor. Asa este si cu noi. Daca ne lasam curatiti de zgura pacatelor noastre, Dumnezeu ne face mai asemanatori cu El. Scrie in Biblie ca aurul este curatit prin foc. Dar, daca acesta nu se lasa curatat, este lepadat. Alegerea este a noastra. Dumnezeu este plin de dragoste, dar El este si un foc mistuitor. La cruce s-au intalnit justitia (dreptatea) lui Dumnezeu cu dragostea Lui. In marea Sa dragoste, a dat ce a avut mai scump pe Fiul Sau ca jertfa . Si tot acolo a pedepsit pacatul pe care Isus l-a luat asupra Lui. Iti multumim Doamne pentru cea mai mareata lucrare de sub soare, cand Creatorul a murit pentru creatia mainilor Sale!
Daca dumnezeu ne provoaca suferinta inseamna ca e un psihopat intocmai cum l-au desenat iudeo-crestinii
Nu Dumnezeu provoaca suferinta ci satan. Dumnezeu doar ii ingaduie lui satan ca sa ne incerce credinta, dar ii limiteaza puterea.Ii spune iti dau voie sa te atingi de trupul lui, dar nu de suflet.
Daca il lasa sa ne chinuiasca ca sa ne testeze "credinta" inseamna ca e malefic. Nu se spune ca dumnezeu ii lasa pe oameni sa faca ce vor ei dar vor fi judecati dupa moarte? Atunci de ce ne influenteaza viata? E o contradictie
Frate ai uitat pilda lui IOV?
I-a omorat copii ia distrus si ars tot l-a lovit cu ciuma Satana si tot nu a spus nimic jignitor fata de Dumnezeu.Sincer pe mine Dumnezeu m-a ajutat de care ori i-am cerut ceva...
Asta o fost test pentru tine sa vada daca ai credinta in el.
Credinta ta e asa pe moment.
Adica sti da Doamne si scapama de boala ca dupa aia nu te mai bag in seama.