| Kramerwalt a întrebat:

Dragi crestini si la fel de dragi atei,ce spuneti daca astazi facem pace? Fiecare tabara va ramane cu viziunea ei asupra lumii, dar va rog sa nu uitam ca noi toti suntem oameni si trebuie sa traim frumos.Eu ca si crestin i-mi cer scuze fata de atei daca din greseala i-am suparat, vreau sa uit toate discutiile cotradictori si vreau sa traim cu totii in pace ca doar suntem oameni nu?

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Respectandu-ne unii altora opiniile, ne respectam pe noi insine. Este bine sa relationam, sa dezbatem, insa este important sa nu ne jignim unii pe altii.

44 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

Fără pace până nu-mi primesc calul înapoi!

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

S-a mai incercat o instaurare a pacii...
DanyR, am vrea noi!straight face
Cum zice EmaS, sa ne respectam unii pe altii.
Pacebig grin

| Kramerwalt explică (pentru martzian):

Multumesc pentru raspuns.Asta vroiam eu sa spun, ca trebuie sa fim civilizati, sa vorbim frumos si cum ai spus si tu sa invatam unii de la ceilalti, dar crestinii sunt mereu batjocoriti de ceilalti si deloc ascultati.

| Kramerwalt explică (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Pace si tie, dar eu vad ca nici respectul nu exista, si sunt foarte trist.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pace tie si binecuvintat fii in numele LUI.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns (pentru Kramerwalt):

In Apocalipsa nu prea spune de pace.Bine,tu te refereai aici pe site dar in general...

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Nu exista niciun razboi, doar opinii diferite laughing Da, mi-ar placea ca argumentele dintre cei de la sectiunea Religie sa se desfasoare intr-un mod mai civilizat.

| Kramerwalt explică (pentru adulahfaapdoøjadjal):

Ma rog am folosit cuvantul razboi si am uitat sa-i pun niste ghilimele, scuzele mele.

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns (pentru Kramerwalt):

N-ai de ce sa iti ceri scuze.

| deutzarockaritza a răspuns:

Noi atei si voi cresti nu vom face pace pta asa a fost sa fie ne crticam uni pe altiwinking

| Coconutz a răspuns:

Ai cam multe "fite" in cap mai cumetre. Dupa ce ca suntem multi mai vrei sa fim despteti. Nu ai cum sa impaci idiotii.

Si nu sari la mine pentru ca am zis ca ai fite. A fost doar o gluma.

| Kramerwalt explică (pentru Coconutz):

Am observat ghilimelele, stai linistit nu sunt eu ala de sare cu gura.

| Wøodenpints a răspuns:

Şi eu de cine mai râd?

| GizazCraist a răspuns (pentru Inferno):

Suntem 2 specii diferite pentru ca in esenta ateul este satanist, opusul crestinului
Dar sa nu te gandesti la mutilatul animalelor si al copiilor pentru ca sunt interzise
sa fii satanist inseamna sa fii propiul tau zeu exact ca ateismul