| Allrc24 a întrebat:

Dragi utilizatori cum comentati faptul ca domnul soimos mi-a dat ignor cand i-am cerut in repetate randuri sa raspunda la 2 intrebari iar el tot incerca sa ma abureasca.
ce parere aveti?
1)De ce nu scrie complet citatele din Biblie?
el scrie numai o anumita parte astfel incat sa poate aduce argumente false impotriva lui Iisus Hristos
2) De ce niciodata nu spune oficial ce religie este?
atei nu am nimic cu voi,soimos nu e ateu. el nu neaga existenta lui Dumnezeu el il calomniaza pe Dumnezeu,spune lucruri neadevarate

Soimos baiete esti un las esti o scursura de om. credeai ca printr-un ignor ma impiedici.nu baiete bineinteles ca nu. sa vada toata lumea ce te duce capul. evreu nenorocit... sinagoga a satanei

http://www.TPU.ro/......ina-2.html

16 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Draga mea dar ma mir ca ai rezistat pana acum.Mie de mult mi-a dat ignore.Cei care au cunostinte din Biblie si ii tin piept sau vin cu argumente le inchide gura.O sa vorbeasca singur pana la urma.

| Woodenpints91 a răspuns:

Şi acum ce vrei să faci? ORicum dacă ţi-a dat ignore nu-ţi mai vede întrebările sau răspunsurile.

| Inferno a răspuns:

Nu este ateu,stiu. Chiar el mi-a dat un raspuns din care se intelegea clar ca nu e ateu. De asta sunt sigur.
Singurul rost al "intrebarilor " lui,pentru ca astea nici intrebari nu sunt, este sa schimbe mentalitatea utilizatorilor de pe TPU.
El nici nu vrea raspunsuri, vrea doar ca lumea sa citeasca ce a scris el acolo.
Dupa ce ca citatele din Biblie pot fi interpretate in 1000 de moduri nici macar nu le scrie complete.
E normal ca ti-a dat ignore, pentru ca tu criticai cele spuse de el, si in acest mod utilizatorii care citeau intrebarea lui, citeau si raspunsul tau si efectul intrebarilor scadea.

| Allrc24 explică (pentru Inferno):

Exact. vrea razboi va avea razboi.e evreu soimos. back to israel!

| Inferno a răspuns (pentru Allrc24):

Stiai ca are 45 de ani?

Poate avea si 100. e nesimtit se vede pe fata ca vrea sa denigreze crestinismul.
una e sa fii ateu.asta e nu crezi.macar esti om bun, iti vezi de alte tale, inca mai ai sanse sa revii la credinta(nu vorbeam in special de tine) dar una e sa fii ca soimos sa stii foarte bine si sa crezi ca exista Dumnezeu dar sa bagi strambe.stii cine face asta> ai ghicit evreii. si acum il numesc pe Iisus, nebun, posedat, sectar etc...
http://www.youtube.com/watch?v=ksyod0GY_m0&feature=related

| Inferno a răspuns (pentru Allrc24):

"una e sa fii ateu.asta e nu crezi.macar esti om bun, iti vezi de alte tale, inca mai ai sanse sa revii la credinta(nu vorbeam in special de tine)"
Nu m-am declarat ateu.

| costis a răspuns (pentru Allrc24):

Allrc24, evrei au fost si Petru si Andrei, evrei au fost si Ioachim si Ana, Avraam si Iosif. Nu il ridica pe Soimos la o asemenea cinste, asta e doar un gunoi. Lumea i-a cam vazut nivelul si il trateaza ca atare, mai sunt doar vreo trei ciupalaci care il acompaniaza.

Pai de asta am si spus "nu vb in special de tine" nu stiu ce esti.

| afksbhbaws a răspuns:

Soimos e evreu? Stiam eu. Tot ce vrea el sa faca e sa ne umple capul cu erezii. Frumos din partea lui. Sper ca, crestinii sa-l inlature de pe TPU. Te sustin!

| afksbhbaws a răspuns:

Imi explici si mie te rog chestia cu Iisus si steaua diminetii, cum scrie in Apucalipsa 22:16? please

| alabalaportocala2011 a răspuns:

Nu va putea convinge nici o singură dată, nici un singur creștin, precum că Iisus = Satana
Cea ce vrea el, este ca și războiul personajului dement don Quijote de la Mancha (creat de Miguel de Cervantes Saavedra autorul cărții „El ingenioso hidalgo don Quijote de la Mancha",) cu morile de vânt.
Iar în finalul, reușita acestei acțiuni, cu Iisus = Satana, se va finaliza cu catalogarea sa, drept dement.
Și va trece drept nebun.
Și vor zice cu toții „ Șoimuș nebunu!" I-am scris asta, dar nu a ținut cont de opinia mea.

Hârtia suportă multe, site-ul este ca o hârtie electronică, și nimeni nu se sinchisește la prostiile lui, decât tu, care ești, încă, un copil.

| Allrc24 explică (pentru alabalaportocala2011):

Chiar nu ai nimerit-o pe aia cu copilul. tu realizezi ca omul asta e un pericol nu pentru cei care cunosc bine Sfanta Scriptura si nu vor pleca in veci urechea la minciunile lui ci pentru cei care inca nu au o relatie personala cu Dumnezeu si care pot fi influentati foarte usor in bine sau rau?

| alabalaportocala2011 a răspuns:

Am încercat să îți răspund și am scris cam 2 ore, dar nu am salvat răspunsul și site-ul l-a șters.

| THCC a răspuns:

"evreu nenorocit... sinagoga a satanei"
Crestin...