| kira30 a întrebat:

Dragii mai atei,cum va simtiti daca cineva va persecuta din cauza unuia care lupta de partea voastra impotriva crestinilor, dar cu tactici de o cruzime infernala?

Ce parere ati avea despre acea persoana din tabara voastra?

P.S:Cand canicula te impinge la nebunie ajungi sa pui intrebari de acest fel sa nu-l iei in serios pe domnul care a formulat intrebarea...

8 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Dragii mai atei, cum va simtiti daca cineva va persecuta din cauza unuia care lupta de partea voastra impotriva crestinilor, dar cu tactici de o cruzime infernala?
Ce parere ati avea despre acea persoana din tabara voastra?
P.S:Cand canicula te impinge la nebunie ajungi sa pui intrebari de acest fel sa nu-l iei in serios pe domnul care a formulat intrebarea...

== Mai bine făceai un duș,
ca să suporți mai bune
canicula!

Răspuns utilizator avertizat
| Mădă0611 a răspuns:

Ii raspund la fel, daca e prost si nu observa diferenta, asta este.
Am un prieten pe fb si e intr-un grup "atei si agnostici romani", asa ca imi mai apare la home ce face pe acolo si am vazut un post in care adminul "certa" pe cineva ca a adus in grup un crestin, grupul fiind oricum public, deci vezi ce e acolo doar ca nu poti comenta daca nu faci parte din el, am fost foarte dezamagita, de cei care injura sfintii & co. nu sunt dezamagita pentru ca sunt mucosi crestini anti-teisti din invidie sau frustrare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Altul care are impresia ca ateismul se rezuma DOAR la crestinism si la zeul din acea religie. Slab. Observ ca va place sa va dati loviti si sa va considerati victime.

Răspuns utilizator avertizat