Pentru oameni anormalul a devenit normal... Dumnezeu a facut parte barbateasca si parte femeiasca dar pacatul este atat de adanc incat a-ti ajuns sa crese-ti ca homesexualitatea este ceva normal.
Sper ca Dumnezeu sa va deschida ochi!
Nu te nasti homosexual ci devii homosexual pentru ca asa vrei tu. Si de unde sti tu ce spune Dumnezeu la Judecata de Apoi?! Nimeni nu stie!
Am studiat si eu problema aceasta si marea majoritate a studiilor spun ca te nasti homosexual, nu este o preferinta sau un moft al unei persoane, doar in cateva cazuri, dar marea majoritate a homosexualilor asa s-au nascut si nu ar trebui sa ii judecam, iar cei care o fac ar trebui sa le fie rusine, pentru ca nu stiu prin ce chinuri psihologice trec acei oameni zi de zi, iar voi doar le faceti viata mai amara, doar prin simplul fapt ca nu sunt ca voi.
Dar nu Dumnezeu i-a creat asa. Oamenii nu sunt niste roboti care raspund la comenzile lui Dumnezeu. El ne-a lasat ratiunea prin care fiecare om gandeste ce e bine sau nu pentru el. Desi Dumnezeu ne cunoaste mai bine ca oricine, El nu ne poate obliga sa Ii acceptam iubirea si legea.
Ai cercetat tu? Va sfatuiesc sa nu credeti tot ce cititi; dupa parerea mea cred ca toate acestea sunt ca si cu „Hainele cele noi ale imparatului".
Nu, cu Biblia nu este acelasi lucru; eu studiez din biblie si simt Duhul Lui Dumnezeu.
Omoară toți bărbații și femeile, tinerii și bătrânii, pruncii și animalele
1Regi 15:3. Mergi acum şi bate pe Amalec şi pe Ierim şi nimiceşte toate ale lui. Să nu iei pentru tine nimic de la ei, ci nimiceşte şi dă blestemului toate câte are. Să nu-i cruţi, ci să dai morţii de la bărbat până la femeie, de la tânăr până la pruncul de sân, de la bou până la oaie, de la cămilă până la asin".
Dumnezeu a facut toate acestea pentru ca acel popor era inclinat numai la rau; Asa se va intampla si la sfarsit Dumnezeu va separa pe poporul sau de cei care nu vor sa faca voia Lui, El vrea ca toata lumea sa fie mantuita dar nu ii obliga este alegerera lor.
Pe oameni nu faptele ii mantuieste ci credinta in Isus Hristos. Si da, oameni sunt onclinati la rau nimeni nu poate face binele, nimeni...
Sunt de acord cu tine in ce priveste dragostea lui Dumnezeu, cat si cu faptul ca a judeca pe altul este un pacat, dar cu ce nu sunt de acord: "Daca nu am mai plins si nu m-am rugat la Dumnezeu sa ma schimbe, dar na, nu m-am schimbat"?!? "Poate Dumnezeu nu ma vindecat deoarece nu a avut ce vindeca "?!? Aici gresesti! L-ai rugat pe Dumnezeu sa te schimbe, dar tu ce ai facut in timpul acesta? E asa de simplu sa stam fara sa facem nimic si sa-i cerem lui Dumnezeu sa faca toata treaba. Dumnezeu nu te schimba, El te ajuta sa te schimbi! Eu nu te judec absolut de loc, din potriva incerc sa ma pun in situatzia ta si sincer cred ca e absolot infiorator ce t-i se intampla. In biblie scrie "Impotrivitzi-va diavolului si el va fugi de la voi". Asta este o promisiune data de Isus. De ce nu incerci? Deasemenea in biblie scrie sa ne infranam poftele, sau " daca ochiul tau te face sa cazi in pacat, scoate-l, caci mai bine piere un singur madular decat tot trupul".
Cel mai bun lucru care-l pot face crestinii de pe acest site este sa se roage pentru acesti oameni, care nu cred ca sunt mai pacatosi decat ei sau decat mine.
Crestinilor "aducetzi-va aminte" cand fariseii au adus inintea lui Isus o curva, care fusese prinsa in curvie si l-au intrebat ce trebuie facut cu acesta femeie pacatoasa pentru ca, dupa legea lui Moise ea trebuia omorata cu pietre. Isus a fost de acord cu ei, dar de asemenea, le-a spus " Acela dintre voi care nu are nici un pacat sa arunce primul cu piatra!". Oare aici nu facem, tocmai sa aruncam cu pietre in acesti oameni care, exact ca si noi sunt copii iubitzi ai lui Dumnezeu, dar care s-au cam ratacit de la calea Lui? Oare nu ne-a poruncit El sa ne iubim dusmanii? Oare nu ne-a poruncit El sa ne iubim aproapele mai mult ca pe noi insine? Asta facem noi? asajisii crestini! Daca continuam cu atitudinea asta, avem toate sansele sa ne intalnim cu ei in "fundul iadului". (asta nu inseamna ca sunt de acord cu pacatul curviei sau ca-l incurajez)
haideti sa fim mai crestini, nu numai cu numele ci si cu fapta!
Tu ai citit, macar, raspunsul meu, sau esti suparat pe lume? Pe cine am acuzat eu? Pe cine am vrut sa omor cu pietre? Tu ai afirmat ca homosexulitatea este normala in baza exemplelor tale, puerile, de animale homosexuale. Tu te-ai saturat de astfel de comparatzii? Care comparatzii? TU AI COMPARAT OAMENII CU ANIMALELE. Eu pur si simplu te-am contrazis cu argumente.
Nu inteleg de ce mai pui intrebari daca nu acceptzi raspunsurile? Si citeste bine raspunsurile si apoi comenteaza, Eu nu am pus pe nimeni la zid si nici nu am judecat pe nimeni pentru ca nici nu sunt in masura sa judec si nici nu ma consider cu nimic mai presus decat nimeni, asa ca, te rog, nu ma acuza pe nedrept!
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: