| Mircea08 a întrebat:

Dumnezeu a facut pe om ca sa traiasca, dar nu dupa niste principii greu de pus in practica. La facut sa traiasca NORMAL!, si i-a mai si spus ce inseamna sa traiesti normal, adica sa fie milos, cinstit, modest, etc pentru ca nu e normal sa te falesti, sa te dai mare cand nu esti, nu e normal sa furi de la altul, nici sa minti, nu e normal ca chinui fizic sau psihic pe cineva, sau chiar sa-l omori. Normal e sa iubesti pe prietenul tau ca pe tine insuti, sa te bucuri impreuna cu el de viata nu singur. Evident ca exista niste diavoli care sunt impotriva lui Dumnezeu, adica fac exact invers de cum a spus Acesta. De la ei au invatat si oamenii, si de acea acum sunt multi oameni care mint, fura etc. Acuma desigur ca a nu mai minti, de ex., e un lucru greu de facut deoarece obisnuinta e a doua natura, adica pentru ei a minti inseamna normal. Am spus toate acestea pentru ca sa pun o intrebare :
Ce lucru anormal a spus Dumnezeu sa facem de este asa greu ca cineva sa devina sfant? intreb, pentru ca a fi sfant inseamna a fi normal!

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce frumos suna, pacat ca voi crestini una spuneti alta faceti

| Mircea08 explică (pentru RAY):

Nu ai vazut in viata ta nici un crestin - de unde stii ca una spun si alta fac?

| 0No0Name0 a răspuns (pentru Mircea08):

Ai perfecta dreptate in tot ce ai spus. La cate tipuri de persoane am vazut pana acum, ma mir ca mai sunt si astfel de exemple ca tine. Dupa parerea mea, generatile din ziua de azi sunt in mare parte distruse... Pur si simplu nu ii mai inteleg. crying(

| mentholinks a răspuns:

Isus a spus sa nu te uiti dupa femei ca sa le poftesti. Mi se pare foarte greu avand in vedere cum arata unele.

| Mircea08 explică (pentru mentholinks):

Insoara-te! Dar daca nevasta nu se comporta cum spune biblia o sa te uiti in continuare dupa altele. Acuma ce sa spun? Sunt unii care se uita si dupa barbati, la cum arata...

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Putem trai conform acestor principii, dar de ce trebuie sa si credem?

| Mircea08 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Nu TREBUIE sa crezi. A crede in Dumnezeu este optional.