Poate pentru tine, pentru mine Dumnezeu este ușa spre înțelepciune și cunoaștere!
Ti-am mai spus si ma repet din nou: Biblia nu este in contradictie cu rezultatele stiintei moderne...''Universul'' zicea Dr. Fritz Kahn mai departe ''este intesat cu eter universal''. Ei bine, acest eter este neinchipuit de fin si invizibil.
Biblia, ca si stiinta afirma ca la inceput pamantul era pustiu, adica fara forma, si gol, adica vid, invizibil, ca era o materie primitiva.
Oamenii isi dau cu parerea, insa daca nu se cerceteaza, degeaba frate...
Nu e vorba ca oricum nu te cred, te-as crede daca miai prezenta argumente,dovezii stiintifice atunci da te-as crede ca exista un creator din milioanele inventati de omenire de a lungul istoriei omeniri e simplu nu exista dovezi = pentru mine nu exista, exista dovezi = va exista si pentru mine, dar daca tu te rogi = speranta, determniare, auto sugestie si functioneaza nu te opresc sa crezi in continuare, nu te consider mincinoasa pentru ca crezi in credinta faptul ca pentru mine e altceva o rugaciune decat pentru mine = ajutor divin in speranta ca se implineste ceva sa nu uitam grija care crezi ca o ai mereu
Ei bine, ca un om ce nu crede in coincidente, mai ales de aceasta anvergura, pot spune ca tot ce vezi in jur, din punctul meu de vedere, nu este intamplator si ca Big Bang-ul, fenomenul ce a creat universul, nu a fost spontan, ci a fost provocat de cineva intr-un scop mult mai profund. Dar...o-m muri si o-m vedea...
Demonstreaza-ne tu ca dumnezeu nu exista prin dovezi stiintifice si ca universul si tu ai aparut din nimic si atunci ne facem toti atei
Demonstreaza-ne tu ca zeus nu exista prin dovezi stiintifice si ca universul si tu ai aparut din nimic si atunci ne facem toti atei laughing