Uite ce întrebare bună ai pus...
Corect, Dumnezeu putea să facă să apară hainele din nimic...dar, după cum scrie, "fără vărsare de sânge nu este iertare".
Cred că Dumnezeu a făcut acest gest pentru a-i face pe cei doi să conștientizeze gravitatea păcatului lor...și, în plus, a fost un eveniment într-un fel profetic - prima jertfă spre iertarea păcatelor, care prefigura Jertfa cu "J" mare.
Ce vina are animalul daca un umanoid pacatuieste?
Pacatuiesc, ucid o oaie si pacatul este iertat.Asta este logica de Creator sau de om bolnav cu capul?
""fără vărsare de sânge nu este iertare"."
Atunci fara varsare de sange nu e iudaism si nici crestinism.
Ești în secolul 21, și te crezi superior animalelor, pentru simplul fapt că ai conștiință, alegeri, creezi și menții lucruri, automat ai crede că stăpânești și ai grijă de lumea animală, plantelor, si ce mai există. Ai câștiguri de pe urma acestora, și posibil să te iubească. Oamenii și animalele se atașează unii față de alții, și s-ar dori să trăiască împreună mereu -"în viața veșnică", și este foarte dureros când cineva sau ceva moare. Acesta este rolul sacrificiului, pentru a face pe cineva să realizeze cât de grav este păcatul, și acțiunile acestora. Noi, oamenii, ca reprezentanți ai Lui Dumnezeu, care am fi trebuit să răspândim și să împărtășim corectitudine și iubire, tot noi am devenit cruzi, asupritori, profitori, lacomi, egoiști, depresivi, și cu alte dereglări mentale.
Logica Lui Dumnezeu este să dai tot ce ai, mai ales tot ce ai mai de preț la inimă, și să trăiești în numele Lui în inima ta și mintea ta, și automat trăiești și împărtășești corectitudine și iubire, iar păcatele vor fi iertate, și pe urmă nu va trebui să faci sacrificii din nou, doar dacă devii din nou corupt, și trăiești în păcat, în ignoranța. Noi am fost cei mai prețioși Lui Dumnezeu, pe urmă raiul ceresc și pământul, și pe urmă orice altă creație, cu toate că noi am apărut mai târziu, și tot noi i-am rupt inima Lui Dumnezeu prin acțiunile noastre, iar răscumpărarea noastră va fi prin sacrificiu și împreunarea sufletească cu toate celelalte creații.
Ok,deci daca se intampla sa pacatuiesti trebuie sa-ti omori cainele ca sa fii iertat, iar daca este pacat mai mititel merge doar pisica.
Cu sangele cainelui sau al pisicii iti dai putin pe frunte si restul pe usa de la baie ca asa scrie in Biblie, ca doar suntem in secolul 21.
"30. Preotul să ia cu degetul din sângele jertfei, să ungă coarnele altarului pentru arderile de tot, iar tot celălalt sânge să-l verse la picioarele altarului.
31. Preotul să ia toată grăsimea, cum se ia grăsimea jertfei de mulţumire, şi s-o ardă pe altar, şi ea va fi de un miros plăcut Domnului. Astfel va face preotul ispăşirea pentru omul acesta, şi i se va ierta."
Pisica ar trebui sa aiba putina grasime, ca sa o arzi si sa faci miros placut Domnului.
OctavianDanielMaria întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: