Cu ce te ocroteste ma dumnezeu? Daca ar fi in Romania anarhie, si n-ar exista plitie ai avea curaj sa iesi din casa? cu "protectia lui dumnezeu". iesi din lumea ta imaginara, nu te proteajeaza nimeni oricat de mult tiai dori, sau ai avea nevoie
Eu i-i simt prezenta in fiecare clipa a vietii mele mai ales la vreme de necaz.El ma calauzeste pe drumul pe care-l am de parcurs in aceasta viata.
"I regard the brain as a computer which will stop working when its components fail. There is no heaven or afterlife for broken down computers; that is a fairy story for people afraid of the dark,"-Stephen Hawking
Creştinismul a fost de la început, esenţial şi fundamental, lehamitea şi dezgustul vieţii faţă de viaţă, doar că ascunse, mascate, deghizate în credinţa într-o "altă" viaţă, "mai bună"-Fr. Nietzsche
Pământul e plin de oameni de prisos, viaţa e stricată de acei ce sunt de prisos. Aceştia trebuie atraşi afară din viaţa aceasta, cu gogoriţa "vieţii veşnice!"-Fr. Nietzsche
si un ultim citat din Nietzsche care mie mi se pare genial-Dacă vrei odihnă - crede. Dacă vrei adevărul - caută şi suferă.
Uite alte citate:
„Cuvântul ''Dumnezeu'' reprezintă pentru mine nimic mai mult decât expresia şi produsul slăbiciunilor umane, Biblia, o colecţie de legende onorabile, dar primitive şi care sunt totuşi destul de copilăreşti." - Albert Einstein
"Religia s-a născut când primul ticălos l-a întâlnit pe primul prost." - Voltaire
"Credinţă înseamnă a crede ceea ce ştii că nu e adevărat." - Mark Twain
Vrea Dumnezeu să împiedice răul, dar nu poate? Atunci este neputincios.
Poate, dar nu vrea? Atunci e răuvoitor.
Vrea şi poate? Etunci este diabolic." - Epicur
"Nu pot crede că acelaşi Dumnezeu care ne-a înzestrat cu simţ, raţiune şi intelect, a făcut asta cu scopul ca noi să uităm să le folosim." - Galileo Galilei
Si dupa parerea mea, cel mai bun citat:"Din paradis lipsesc toţi oamenii interesanţi." - Friedrich Wilhelm Nietzsche