| Cristian2003 a întrebat:

Dumnezeu considera ca ar fi un pacat faptul ca oamenii vand animale?

12 răspunsuri:
| OOOLEOOO a răspuns:

Religios vorbind, Dumnezeu l-a facut pe om stapan peste fiare.
Stapan nu TIRAN, daca ai vedea cum sunt tratate animalele de catre industria carnii te-ai imbolnavi.

Stiai ca milioane de pui nou nascuti sunt macelariti zilnic si apoi aruncati de catre industria producatoare de oua doar fiindca se nasc masculi?

Eu personal stau de partea care sustine drepturile animalelor.

Rasism=Speciesism=Sexism
(Nu exista diferenta intre cine spune ca un negru este inferior si unul care zice ca o gaina este un simplu produs sau cine spune ca un gay este inuman)

| danay72 a răspuns:

Nu e pacat acest lucru.E pacat cand oamenii le chinuie pentru ca sa se distreze.

| OnuOnulică a răspuns:

Nimeni nu o să știe vreodată...pentru că nu ai cum să vorbești cu Dumnezeu să îl întrebi dacă e păcat sau nu.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

E mai pacat sa_i folosesti numele in toate nimicurile

| sublime89 a răspuns:

In nicun caz. Dupa cum scrie in biblie, d-zeu a oferit pamantul, cu toate animalele lui, omului, care e liber sa le foloseasca dupa bunul sau plac.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Dar cand Dumnezeu cerea animale sacrificate pe altar cum era?

| suffarstar a răspuns:

Logica lui Dumnezeu nu este ca cea a oamenilor. Oamenii spun : asta e pacat, asta nu e. Se joaca de-a Dumnezeu. El ne-a simplificat lucrurile in bune si rele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar daca nu este scris in Biblie eu consider ca este pacat.
Cat despre ucis nu are rost sa mai discutam.Omenirea este prea înapoiata ca sa inteleaga cat de mult greșeste.

| SonicAndrei a răspuns:

Nu știu... Într-un fel nu e corect să dai o viață pentru o sumă de bani, dar nu cred că e un păcat (mai ales dacă ne raportăm că oamenii omoară animale și le mănâncă).

| DarkAndDreary a răspuns:

Dumnezeu crede ca sclavia e ok.
Deci nu cred.

| Maioru a răspuns:

Daca a vinde un animal este pacat atunci cand il mananci ce mai este? Daca vinzi un animal sau o pasare nu inseamna ca vinzi un sclav pentru ca atat animalul cat si pasarea chiar daca au suflet si sufera si ei la durere ca orice fiinta vie omul se foloseste de ele ca si hrana pentru a exista.In natura ca si in viata de zi cu zi, cel mai tare si mai puternic rezista si va perpetua specia, pe cand cel mai slab va pieri, va pierde.Asa este in viata.

| BACKaLx a răspuns:

Nu e un pacat sa le vinzi, e pacat sa le bati si sa le ti hranite

Întrebări similare