Da dumnezeu este ateu.
''Cine esti?''
Un Nyabinghi, Rastaman.
''De ce contezi?''
Fiindca lupt impotriva ''regatului'' lui Babylon.
''De ce esti important?''
Fiecare este un SuperStar in viata lui.
Cine esti?
O aglomeratie de quarcuri ce formeaza protoni si neutroni care la randul lor alaturi de electron formeaza atomi, iar acesti atomi molecule ce formeaza substante care formeaza molecule complexe ce formeaza celule, iar celulele formeaza tesuturi care la randul lor formeaza organe ce formeaza sisteme de organe ce ma formeaza pe mine. Asta sunt eu.
De ce contezi?
Contez, pentru ca sunt un sistem si pot imprumuta energie altor sisteme pentru a modifica starea de entropie in care se afla. Deci pot sa ma opun celei de a doua legi a termodinamicii.Sunt important pentru ca sunt format dintr-un numar considerabil de atomi ce reactioneaza direct cu mediul putand sa-i modifice structura. Sunt important pentru ca sunt o uzina de reactii dintre cele mai diverse.
Contez pentru ca exist.
Cine esti? De ce contezi? Si de ce esti important?
Cine esti? un ateu
De ce contezi?
contez eu? nu stiu
Si de ce esti important? nu stiu daca sunt important nu cred ca sunt sunt doar o maimuta din genul homo nu ma consider importat,fiecare vietate e importanta in natura,cu tooti formam o familie, familie descoperita de darwin
))))) Ce comentariu sa sterg tu ai probleme grave, crezi ca ma ocup cu chestii marunte scrie-l din nou sa vad despre ce adevar vorbesti si iti voi raspunde.
Citez "M-am decis sa numai vorbesc despre subiectele astea, fiecare are dreptul de a crede in ce vrea, ii propria lui alegere" se pare ca te-ai decis de seara pana dimineata, iar dimineata te-ai razgandit! Apropo a avea cuvant tine de a fi om de caracter? Cum te lauzi ca esti, sau tu poti fi si fara?
Da asa am zis.Da am vazut niste intrebari de genu.De ce ateii nu sunt fericitii?)).Si alte raspunsuri de te inebuneste, sa ii bagi la oamenii care nu sunt in toate capacitatile mintale.Da is de acord cu tine is un om de nimic merit sa ard in iad.Pai si inca imi mentin afirmatia ca fiecare crede in ce vrea, ca ii propria alegerea.
Daca esti om de cuvant iti respecti cuvantul indiferent de ce spun altii, dar se dovedeste ce ai scris in partea a 2a
Sa luati intrebarile in serios, o sa explic la final dupa ce primesc mai multe raspunsuri, de ce am pus intrebarile.
DeProfundis99 întreabă: