Dumnezeu este disponibil pentru cei ce il cauta cu o inima curata.,, Când strigă un nenorocit, Domnul aude şi-l scapă din toate necazurile lui.
7 Îngerul Domnului tăbărăşte în jurul celor ce se tem de El şi-i scapă din primejdie.
8 Gustaţi şi vedeţi ce bun este Domnul! Ferice de omul care se încrede în El!,,
E ocupat sa asculte rugaciunile pocaitilor (nu ma refer doar la sectanti), ca nu mai are timp sa face ceva, ca de exemplu sa le dea minte http://i.imgur.com/bepCB.jpg
A se citi: nu exista, dar pocaitii sunt prea ocupati cu cersitul ca sa vada realitatea.
Esti sigura?
Aproape, dar ca cel din biblie nu exista, sunt 100% sigura.
Pe ce te bazezi? Este doar propriul tau subiectivism, iti dai seama de asta?
Si credinta ta ce e? Nu e acelasi lucru? + ca zeul tau e personal, daca s-ar face un portret pentru dumnezeul fiecarui credincios si apoi le-am suprapune, ai vedea ce si cum.
Ma bazez pe informatie, pe logica si observare. Tu pe ce te bazezi?
Pe marturie.
Si de unde stii ca exista ceva de mantuit si cineva care sa mantuiasca? Sau mergi pe pariul lui Pascal? Vezi ca poate ai gresit zeul.
Nu ma intereseaza pariul lui Pascal.
Nu ai raspuns la prima intrebare.
Pentru cei carora nu le este dat sa inteleaga invatatura lui Hristos totul este nebunie.
Tu crezi ca toti care acum nu cred, n-au crezut si n-au inteles vreodata, ete ca te inseli. Acelasi lucru pot sa-l spun si eu drespre voi, chestia e ca macar ce spun eu se poate dovedi, pe cand ce spui tu, nu poti dovedi, decat tot noi, vorbind despre psihic.
Creeaza mereu si ne asculta rugaciunile si aberatiile pe care I le cerem, deci este ocupat numai pentru noi.
Este ocupat.E linia plina de saraci, se plang de aia bogati, ca pun piciorul pe avere, ca pe-un gandac, jubiland in sinea lor.
"Viata este un accident si Dumnezeu a fugit de la fata locului"
"Coincidentele sunt modul lui Dumnezeu in care isi pastreza anonimatul."
Asta explica tot
RAY întreabă: