Eu sunt de parere ca Dumnezeu nu e impotriva, pentru ca El este Cel care da intelepciune oamenilor sa creeze diferite tehnologii.
Păi de ce să nu ne lase? Dar degeaba că nu avem cum să găsim pe Dumnezeu cu ajutorul tehnologie în nici un caz .
Cica tehnologia e mana dracului... eu zic ca e mana prostilor care nu stiu sa o foloseasc.
Pe Dumnezeu Il vei intalni pe genunchi.El se coboara intr-o inima sincera si curata.
Etiopienii se laudă că deţin Chivotul, un fel de telefon mobil mai deştept. De ce nu le rupe cineva capu', apoi să le ia Chivotul? Expunându-l lumii, va putea vorbi fiecare cu dumnezeu. Sunt sigur că are o extraopţiune cu convorbiri nelimitate în toate reţelele, şi acoperire la nivel intergalactic.
Woodenpints - esti de coma frate. Dar ce ti-a facut tie Dumnezeu de il "iubesti" atat?
Nu e vorba ca El nu te lasa, ci ca nu poti prin intermediul tehnologiei sa Il gasesti, asa cum nu poti sa gasesti dragostea vietii tale prin intermediul ei. Dragostea unui om o poti masura prin sacrificiile pe care le face pentru persoana iubita, nu cu un termometru sau barometru. Sau altfel spus, nu poti masura temperatura corpului cu un termometru de camera. Ca sa gasesti un lucru ce nu poate fi vazut, zi nevoie de instrumentul necesar pentru a-l vedea, asa cum curentul de la priza il masori cu voltmetrul sau ampermetrul, nu cu metrul. Poti tu sa incerci sa il masori cit vrei, nu vei putea, si vei zice ca nu e curent pe fir, insa atingind doar firul, vei vedea efectul lui. La fel e si cu ateii, ei incearca sa Il gaseasca pe Dumnezeu cu instrumentul gresit, si pentru ca nu Il pot gasi astfel, ei zic ca nu exista.
1. Dumnezeu a creat omul.
2. Omul se trage din maimuta.
3. Dumnezeu e maimuta!?
4?
5. Profit
Ha! Ha! Crezi ca ma poti convinge atat de usor? A incercat si sotul meu cu multi ani in urma, dar acum el este mai credincios decat mine!