Toti care vor sa creeze ceva, ar fi trebuit sa se sacrifice, dar Dumnezeu nu a facut niciun sacrificiu, asta arata superioritatea! Dumnezeu in ce sa creada daca este cel mai mare? Lui Dumnezeu nici nu-i pasa daca crezi sau nu in El, te lasa sa alegi, este smecher rau de tot Dumnezeul Nostru!
Cuvântul religie vine din limba latină (re-ligio - a lega, a reconecta, a reface legătura cu Dumnezeu). El este singurul Dumnezeu, Unicul, cel fara de inceput si fara de sfarsit. Introcandu-ne la cuvantul religie care inseamna a lega, a reconecta, a reface legatura cu Dumnezeu, El (Dumnezeu) nu are cu cine reface aceasta legatura pentru ca el este singurul Dumnezeu, Unicul. Nu exista altceva superior Lui.
Eu nu cred că e vorba despre a fi ateu sau nu.Eu nu cred că Dumnezeu a fost creat de cineva.
Mintea noastra nu il poate percepe. El este infinit si traieste dincolo de lumea noastra.
Nu a fost creat de cineva.
Subscriu.
De ce?
Pentru ca ai dreptate.
Asa gandesc eu doar poate ca nu am...
Pai, da... nu a fost creat de cineva.
Era faza aia, cum ca Dumnezeu le are pe toate. Daca le are pe toate, are si existenta.
Eu am intrebat daca e ateu
Asa e
Este buna intrebarea ta. Si nu prea am un raspuns concret pentru ea...
Pai de ce ar fi ateu?
Pentru că e ciudata.
Formulata intr-un mod...
Pai in ce zeu sa creada?
In cine sa creada atata timp cand pe El nu l-a facut nimeni?
Asa e. Intrebarile lui Ray ma bat
Dar tu ar trebui sa stii. Doar toate iti cedeaza
Vezi e ateu, pe mine ma uimeste ca e inchis la minte, daca ar fi rational sar anula singur propia existenta
Stiu.Dar ma abtin.
Ca parca ii vad pe Gaia si Inferno cum se leaga de fiecare raspuns. Si cu ei te poti certa pana maine.
Imi place
De ce ar face asta? El controleaza lumea.
Na ca asa ceva nu am mai auzit hahahaha, e un lucru greu de inteles pentru constientul nostru si cum ar fi:
Dumnezeu nu are inceput nici sfarsit, EL a existat din totdeauna, nu a fost creat si nu crede in nimic. El are toata puterea de a face ce vrea.
La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul.
2. Acesta era întru început la Dumnezeu.
3. Toate prin El s-au făcut; şi fără El nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut.
4. Întru El era viaţă şi viaţa era lumina oamenilor.
5. Şi lumina luminează în întuneric şi întunericul nu a cuprins-o.
6. Fost-a om trimis de la Dumnezeu, numele lui era Ioan.
deci totul a avut un inceput unde aflam ca la inceput a existat cuvantul si apoi dumnezeu
Uite de exemplu in apocalipsa cap 1 vs 8 spune ca Dumnezeu este Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul, acest verset se refera la inceputul si sfasitul nostru. nicidecum nu vb despre inceputul existentei sale sau a sfarsitului sau.
da-mi citate biblice din evaghelia dupa ioan sa vad la ce te referi
Pai cum sa fie Dumnezeu ateu? Ateu este persoana care nu crede in existenta lui Dumnezeu, nu are cum Dumnezeu să nu creadă în Dumnezeu, ar fi ca și cum tu nu ai crede că tu exiști, sau eu nu as crede că eu exist. Dumnezeu este cel ce a creat această lume, cel de la care am provenit și noi, adică suntem o creație a lui Dumnezeu.
Dumnezeu nu are religie, religia este un lucru omenesc - aparține oamenilor.
Dumnezeu știe, el nu doar crede.
Dumnezeu știe că este sigurul Dumnezeu care există.
La inceput era Cuvantul si Cuvantul era cu Dzeu, si Cuvantul era un dumnezeu, este vorba despre ISUS si DZeu, amandoi sunt mentionati in ioan1:1,2,3
anonim_4396 întreabă:
kaynmaincallme întreabă: