2 metrii sub pamant nu este asa departe.
Si nu, crede-ma, la batranete nu ma voi adanci in disperare ca sa-mi gasesc linistea intr-un dumnezeu fals.
Plus ca sigur nu cred ca ai tu varsta pe care pretinzi c-o ai prin ceea ce scrii.
Ma sulfura? nu prea ma intereseaza ce crezi tu, si nu ma interesezi ca om.batranetea e o stare de spirit dar nu deznadejde asa cum iti inchipui tu.din stralucirea rasaritului mergi spre splendoarea asfintitului.si spe linistea si odihna noptii.dar noi crestinii murim in adam.si inviem in isus Hristos.ne place asta si asa credem si traim.in rest e problema ta ce crezi ce faci, si ce scrii.chiar nu am nici un regret in viata asta. disperare? glumesti? nu stii ce viata am eu dar banuiesc ce viata ai tu.sa nu-mi spui de bani ca ma dezamagesti ingrozitor.mai bine taci.
"1.Deci daca este atotstiutor, atunci stie cum este cand te simti atras sexual de un copil, intr-un cuvant stie cum e pedofil.Deci este atotstiutor dar nu e bun."
Nu sunt de acord cu deductia ta. "A sti" nu este egal cu "a fi". De la un gand (sau de la o simpla informatie) pana la actiunea in sine, ce eticheteaza o persoana (ex: pedofil), e cale lunga. Daca te uiti la un documentar stiintific...asta te face savant? Stii, dar NU inseamna ca ESTI. "Atotcunoasterea" lui Dumnezeu se refera la o stare de observatie, nu la una de traire. El INTELEGE un pedofil, dar nu inseamna ca si "traieste" ca unul. Asa cum un psiholog poate intelege un pacient cu probleme psihologice, dar nu impart aceleasi obsesii si, mai ales, acelasi tratament .
Poate ca nelamurirea ta vine din ideea ca nu se implica (intotdeauna, sau cel putin asa pare), nu reactioneaza cand raul se manifesta. Tu de aici deduci ca e rau, dar iti scapa din vizor faptul ca religia aduce aminte de liberul arbitru. Dumnezeu ne-a creat liberi. Viata e un sir de alegeri. Bune sau proaste. Esti liber sa-l urmezi pe "Cel Rau" sau pe "Cel Bun". Tu alegi echipa
220V întreabă: