Https://www.youtube.com/watch?v=6t3neg3J7gY
https://www.youtube.com/watch?v=qXx632Pb5lc&ab_channel=MythVisionTV
Adevarata origine si nu bazaconiile care le zici tu.
Dacă citiți Biblia ca pe o revistă sau cărți de basme nu veți putea pricepe, ba mai mult uite dovada că gândiți, vorbiți și scrieți aiureli.Se referă la faptul că EL a făcut ZIUA & NOAPTEA și tot în puterea LUI stă să facă din noapte zi și din zi să se facă dintr-o dată noapte,apoi de la EL vine TOT ce-i BUN, răul la care se face referire e doar pentru cei care nu au ascultat, te pomenești că pe voi părinții când faceți rele vă aplaudă și vă încurajează în loc să vă explice, să vă îndrume și voi să-i ascultați căci ei știu cum e viața.Și dau exemplu la ieșirea evreilor din Egipt dacă faraon îi lăsa de bunăvoie nu pățea nimeni absolut nimic, dar Tatăl i-a eliberat de sub stăpânirea faraonului prin cele 10 plăgi.Rugați-vă să vă dăruiască Tatăl înțelepciune ca ceea ce citiți să și înțelegeți, altfel mai bine citiți bancuri decât să luați la mișto și la cercetat Biblia.Mulți nu doar din cei tineri ci și printre cei adulți habar nu aveți să vă decideți soarta,să vă alegeți ce haine să purtați,vă întrebați cu ce să vă hrăniți,nu sunteți capabili să vă alegeți drumul în viață,așteptați sfaturi de la niște străini și pe proprii părinți îi batjocoriți, în absolut orice domeniu nu aveți înțelepciune să discerneți, să evaluați ce-i bun, de folos față de ce este dăunător, nefolositor și aducător de suferință și moarte și voi vă așteptați să înțelegeți Biblia.
''Rugați-vă să vă dăruiască Tatăl înțelepciune ca ceea ce citiți să și înțelegeți ''
Pai, m-am rugat la Dumnezeu sa-mi ofere intelepciune iar eu asta am inteles
Eu aduc bunăstarea şi tot eu creez dezastrul;
Eu, Domnul, fac toate aceste lucruri!
Eu inteleg ca aici nu mai e vorba de nici o zi sau noapte poate cu prima parte a mers insa aici scrie clar motivul pentru care lumea e asa cum e.
Daca teoretic Biblia e inspirata de Dumnezeu si nu de oameni atunci cum se face ca Dumnezeu nu a stiut sa explice pe intelesu tutor de exista atatea dezbateri pe tema Bibliei?
Https://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=13
https://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=35&cap=2
Citește acestea și ai să înțelegi sau nu de ce nu oricine care va citii din Biblie are și capacitatea de a o înțelege și de a pricepe ce a dorit să ne spună nouă Tatăl ceresc.
Eu in locul tau as sta departe de tot ce scrie ca e din ortodoxie deoarece sunt cei mai mari eretici.
Păi Biblia e ADEVĂRUL nu religiile.Citiți Biblia fiindcă religiile vă învață să vă rugați la elefanți, la maimuțe, să pupați icoane, moaște.Așa că dacă doriți să aflați CALEA cea ADEVĂRATĂ citiți Biblia și lăsați religiile deoparte.
Biblia e o carte horror sau de necromantie menita sa te controleze prin FRICA
Dumnezeu asta pe care voi il numiti Iisus, YHWH, Yahweh, EL, Seth e unu si acelasi. Are trup e complet echipat si cu partea masculina Nu degeaba spune ca l-a creat pe Adam in imaginea sa. Dar biserica nu vrea ca noi sa stim acest lucru.
https://www.youtube.com/watch?v=kb4_PE-GIEY&ab_channel=Bible%26Archaeology
Păi DA trebuie să avem FRICĂ, TEAMĂ doar să gândim lucruri rele d-apoi să le și facem și de aceea avem nevoie de Biblie pentru a fi cu toții DREPȚI, CINSTIȚI, CORECȚI ȘI CU IUBIRE FAȚĂ DE CEI DIN JURUL NOSTRU
Dumnezeul tau doreste sa bage copii in spital de tineri cu boli mentale si traume pe baza fricii?
Nu, Dumnezeu e creatorul existentei, satana e dumnezeu acestei lumi cazute in semsul ca ii ghideaza sistemul de valori: rebeliune la adresa Creatorului, egoim, materialism,
Imoralitate etc
Deci concluzie ca sa fie bine trebuie sa ne imbolnavim psihic ca sa fim pe placu lu Dumnezeu si sa suferim de PTSD.