Http://i.imgur.com/zFov6Zr.png - tot Einstein.
La cât de inexistent este zeul tău, era şi culmea să nu ne "respecte libertatea" (deşi cartea scrisă de oameni primitivi în numele lui ne demonstrează contrariul - eşti liber să-i fii sclav şi să-l ridici în slăvi sau te va trimite să arzi în chinuri o veşnicie - ca un părinte iubitor, corect şi deloc psihopat).
Nu stiu de ce, dar multi nu cred in existenta Lui.El ne-a creat cu libertatea de a alege, sa nu-L iubim fortat.Asa si cum un animal de companie nu ne iubeste fortat ci de bunavoie!
O intrebare. daca ne-a creat liberi sa alegem ce vrem sa facem cu viata noastra si asa..de ce nu ne-a creat liberi sa ne alegem si sexul?
El ne-a creat perfecti.Libera vointa se refera de a alege daca vrem sa fim cu El sau nu.
Ii deranjeaza ca sant robi ai patimilor lor si nu accepta un rascumparator din robia lor, dar nici ei nu se lasa.le place sa fie robi dar sa se creada liberi. Dumnezeu ii lasa sa-si joace caii cum vor.pana ii vor arunca la pamant caii astia.si atunci vor vrea sa ii ajute cineva.dar va fi tarziu.
Tu pe ce lume trăiești? N-ai auzit de liber arbitru?
Nicio problemă. Am leac:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Liber_arbitru
Citește articolul (spre binele tău, nu spre al meu, că eu știu pe ce lume trăiesc și tu ești singurul care încă mai crede în basme).